Головна запорука успіху: відомий тренер розкриває секрет
Головна запорука успіху: відомий тренер розкриває секрет

Головна запорука успіху: відомий тренер розкриває секрет

Хто успішний, а хто — ні?

Я спостерігаю за гравцями вже 12 років. Вже давно зрозумів, що справа не в IQ, не у таланті чи не в наявності великого банкролу. Я бачив, як нічого не виходило у найрозумніших людей. Бачив, як програвали все регуляри з величезними банкролами. З нуля починати, до речі, можливо навіть корисніше, оскільки з’являється більше мотивації.

Старання найголовніше?

Насправді ні. Я зустрічав працелюбних людей, з гарним майндсетом, з міцним банкролом. Проте, вони теж провалювалися як покер-про (не тому, що потрапляли у жахливий даунстрік). Багато різних якостей впливають на те, чи будеш ти успішний у покері.

Бенджамін Ролле за ігровим столом
Бенджамін Ролле за ігровим столом / RIHL

Головне – вміння боротися зі стресом

Якщо не вмієш переживати невдачі, немає жодних шансів зробити покер своєю кар'єрою. Зі стресом у грі пов'язано буквально все: сесії та даунстріки, спосіб життя та нестабільний заробіток, навчання та помилки, вильоти у глибоких стадіях МТТ, сумніви щодо того, чи ти правильно зіграв. Ще й вічно спостерігаєш, як менш вправні гравці щось тягнуть!

Майте витримку

Ще раз підсумуємо: у вас може бути чудовий банкролл-менеджмент, мотивація, терпіння, навички, але якщо ламаєтесь під тиском покерних невдач, жодних шансів досягти успіху немає. Рішення одне – виходити із зони комфорту. Працювати над собою. В інтернеті повно інформації про те, як зміцнювати психіку, головне ваше бажання. Стрес можна приборкати, якщо, звичайно, ви дійсно цього хочете. Тримайтеся там, чемпіони!

Несподіваний бізнес-проєкт Хельмута

Легендарний покерист, власник світового рекорду за кількістю браслетів WSOP (17) Філ Хельмут почав випускати маски для обличчя. Покерист продає вироби по 17 доларів за штуку.

Джерело матеріала
loader
loader