Нова «Матриця»
Нова «Матриця»

Нова «Матриця»


 Компанія Warner Bros. розробляє новий проєкт у всесвіті «Матриці». Що саме це буде – сиквел, приквел, римейк чи спін-офф не повідомляється. Цей анонс добре вписується в політику нинішнього керівника студії Девіда Заслава, який обіцяв розвивати успішні франшизи (зараз в роботі знаходяться фільми за «Володарем перснів» з можливою участю Пітера Джексона і серіал по «Гаррі Поттеру» від Джоан Роулінґ).

 Сценарій до п’ятої «Матриці» напише Дрю Ґоддард, він займе і режисерське крісло. Постановниця попередньої частини Лана Вачовскі обмежиться тільки продюсерськими обов’язками. Про повернення основного касту франшизи ще нічого не відомо.

 Дрю Ґоддард має успішну кар’єру в Голлівуді: починав зі сценариста серіалу «Баффі – винищувачка вампірів», потім писав тексти до «Монстро», «Всесвітньої війни Z» і «Марсіянина» (за який отримав номінацію на «Оскар»). Створив успішний серіал «Шибайголова» для Netfix та зняв два фільми: «Хижу в лісі» і «Погані часи у "Ель Роялі"».

 Так цю подію прокоментував Джессі Ерман, президент з виробництва студії Warner Bros.: «Дрю прийшов у Warner Bros. з новою ідеєю, яка, як ми всі вважаємо, стане неймовірним способом продовження світу «Матриці», одночасно віддаючи шану тому, що Лана та Ліллі почали більше 25 років тому, і пропонуючи унікальну точку зору, засновану на його любові до франшизи і персонажів».

Тегі: анонси
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader
loader