День ангела Лідії 2024: дата, привітання в листівках і прозі
День ангела Лідії 2024: дата, привітання в листівках і прозі

День ангела Лідії 2024: дата, привітання в листівках і прозі

День ангела Лідії за старим календарем святкують 5 квітня. Власниці цього імені відзначають іменини лише раз на рік. У цей день віряни вшановують святу мученицю Лідію Іллірійську.

Значення імені Лідія

Ім’я має грецьке походження і означає “жителька Лідії” – області в Малій Азії. В Україні стало популярне лише в ХІХ столітті.

Жінки, які носять це ім’я, з дитинства дуже допитливі та енергійні. В дорослому житті Лідія йде до поставленої мети і може досягнути великих успіхів у кар’єрі. Особливо, якщо спрямує свої сили у творчі сфери. Такі люди, окрім праці, відданні ще й своїй сім’ї. Вони дружні та чуйні до своїх близьких.

Зараз дивляться

Привітання з Днем ангела Лідії у прозі

Лідіє, вітаю тебе з Днем ангела! Щиро бажаю сяяти від щастя і яскравим промінцем любові світити для своїх близьких. Нехай у твоєму житті будуть тільки світлі почуття, світлі надії, світлі думки та очікування.

***

Вітаю тебе з чудовим святом – Днем ангела Лідії! Від щирого серця хочу побажати тобі яскравого життя, шаленого щастя і міцної віри. Твори добро і допомагай нужденним, не відступай від своїх цілей і мрій, даруй любов рідним і освітлюй цей світ добротою своєї душі.

***

З Днем ангела! Бажаємо життєвого благополуччя і величезного жіночого щастя. Нехай здійснюються всі твої мрії, нехай життя завжди буде прекрасним. Ти – мила і щира людина, яка гідна всього найкращого! Зі святом!

***

Дорога Лідіє, у День ангела хочу побажати, щоб ангел охоронець завжди тебе оберігав і допомагав в усіх твоїх справах – домашніх і робочих. Щоб всі твої мрії втілювались в життя, щоб завжди була вдача, процвітання й успіх. Всього найкращого!

***

З Днем ангела тебе, Лідіє! Сьогодні славимо ми його. Нехай у всьому ангел вбереже тебе, врятує. Нехай буде море щастя, усмішок, теплих днів та лише добрих, світлих новин!

Привітання з днем ангела Лідії у листівках

День Ангела

з днем ангела

з днем ангела

день ангела Лідіє

Джерело матеріала
loader