Росіяни завдали п'ять ракетних ударів по Коротичу під Харковом
Росіяни завдали п'ять ракетних ударів по Коротичу під Харковом

Росіяни завдали п'ять ракетних ударів по Коротичу під Харковом

Уночі росіяни завдали п'ять ракетних ударів по селищу Коротич під Харковом - атакували цивільний аеродром, що давно не працює.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

"П'ять ракетних ударів в одне місце - вночі росіяни атакували Коротич. Били по непрацюючому аеродрому, пошкоджені ангари. Вся територія внаслідок обстрілу вкрита вирвами. На місці була пожежа", - повідомив він.

За попередніми даними, росіяни завдали ударів з комплексу С-300.

"Слідчі, криміналісти та вибухотехніки поліції працюють на місці, шукають уламки. Цього разу обійшлося без постраждалих", - зазначив Болвінов.

Начальник обласної поліції Володимир Тимошко у ранковому зведенні розповів, що загалом по Коротичу та довколишній території війська РФ протягом доби (з 4 на 5 квітня) запустили щонайменше шість ракет, у тому числі - "Іскандер-М".

Як повідомлялося, 4 квітня о 12:45 внаслідок ворожого обстрілу земельної ділянки між Березівкою та Коротичем Харківського району загинув 36-річний працівник агропідприємства. Були поранені 55- та 21-річний чоловіки. Пошкоджені 3 сільгоспмашини.

Фото: Сергій Болвінов / Фейсбук

Теги за темою
війна Обстріл Харків
Джерело матеріала
loader
loader