Аль-Наср вилетів від Аль-Хіляля із Суперкубка Саудівської Аравії – у Роналду червона картка
Аль-Наср вилетів від Аль-Хіляля із Суперкубка Саудівської Аравії – у Роналду червона картка

Аль-Наср вилетів від Аль-Хіляля із Суперкубка Саудівської Аравії – у Роналду червона картка

Зірку збірної Португалії та капітана саудівського Аль-Насра Криштіану Роналду вилучили наприкінці матчу півфіналу Суперкубка Саудівської Аравії проти Аль-Хіляля.

Роналду отримав червону і замахнувся на арбітра

Футболіст отримав пряму червону картку за чотири хвилини до кінця матчу за те, що штовхнув ліктем гравця суперника Алі Аль-Булаіхі та вдарив його у груди, після чого той впав на газон.

Зараз дивляться

Після інциденту на полі між гравцями команд розпочалася штовханина. На той момент Аль-Наср поступався у рахунку 0:2.

У підсумку арбітр показав Роналду червону картку, але перш ніж покинути поле оператори виловили момент, як Криштіану замахнувся на рефері зустрічі кулаком, коли той розвернувся спиною.

Для португальця це перше вилучення у матчі за понад п’ять років. Востаннє він бачив перед собою червону картку під час виступів за Ювентус у грі проти Валенсії на стадії групового етапу Ліги чемпіонів.

Як минув матч Аль-Хіляль — Аль-Наср

Підопічні Жорже Жезуша, який очолює Аль-Хіляль, відкрили рахунок на 62-й хвилині після того, як Салем Аль-Даусарі відправив м’яча у нижній кут воріт після подачі від серба Сергєя Мілінковича-Савича.

На 72-й хвилині бразилець Малком подвоїв перевагу своєї команди, відправивши м’яча головою у сітку воріт Аль-Насра.

Вже після вилучення Роналду Аль-Наср відквитав один м’яч у компенсований час зусиллями ексфорварда Ліверпуля Садіо Мане. Втім, цього виявилося замало, тому Аль-Наср вилетів із поточного розіграшу турніру.

У четвер, 11 квітня, відбудеться фінал Суперкубка Саудівської Аравії, у якому зійдуться Аль-Хіляль та Аль-Іттіхад, за який грає володар Золотого м’яча Карім Бензема. В іншому півфіналі Аль-Іттіхад здола Аль-Вехду з рахунком 2:1.

Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader
loader