Cyberpunk 2077 ще може отримати новий контент, — геймдиректор
Cyberpunk 2077 ще може отримати новий контент, — геймдиректор

Cyberpunk 2077 ще може отримати новий контент, — геймдиректор

Геймдиректор Cyberpunk 2077 Габріель Аматенджело від польської студії CD Projekt RED розповів, що для гри в майбутньому можуть вийти кілька патчів із новим контентом. Про це він заявив під час дав інтерв'ю автору YouTube-каналу Skill Up.

При цьому Аматенджело наголосив, що розробники Cyberpunk 2077 не планують випускати якісь великі оновлення. Це пов'язано з переходом більшої частини команди до роботи над сиквелом гри. Що саме збираються додавати в патчі, Аматенджело не повідомив.

"Насправді все залежить від того, наскільки активно ми займатимемося сиквелом Cyberpunk 2077. Якщо з'явиться можливість та хтось у команді буде в цьому зацікавлений, то ми не будемо проти. Хто знає, що станеться в найближчі пару років. Але нічого великого для гри випускати точно не планується", - зазначив геймдиректор Cyberpunk 2077 Габріель Аматенджело.

Як відомо, наразі Аматенджело керує розробкою продовження Cyberpunk 2077 під кодовою назвою Project Orion. Оригінальною грою продовжує займатися 17 співробітників CD Projekt RED, які відповідають за її підтримку.

Згідно з недавнім фінансовим звітом польської компанії, Project Orion перебуває на стадії опрацювання концепції. Розробкою гри займається бостонський підрозділ CD Projekt RED, яку очолюють ветерани першої частини.

Як повідомлялося раніше, більшість розробників студії, а саме 403 з 627, наразі працюють над новою частиною гри The Witcher (Відьмак).

Джерело матеріала
loader
loader