Ермак повернеться у Mortal Kombat 1 вже 16 квітня — відео
Ермак повернеться у Mortal Kombat 1 вже 16 квітня — відео

Ермак повернеться у Mortal Kombat 1 вже 16 квітня — відео

Культовий ніндзя Ермак повернеться до Mortal Kombat 1 як DLC-персонаж вже 16 квітня. Також у травні у грі з’явиться камео-боєць Мавадо.

У геймплейному трейлері розробники показали класичні для Ермака прийоми з телекінезом, телепортацією та левітацією. В поєднанні з загальним акцентом MK1 на механіках боїв у повітрі, комбінації ніндзя виглядають видовищно.

Власники преміумвидання гри пакета Kombat Pack 1 отримають доступ до персонажа вже 16 квітня. Всі інші зможуть придбати його за тиждень — 23 квітня.

Крім цього, в трейлері показали нового камео-бійця Мавадо з посткласичної епохи франшизи Mortal Kombat. Його реліз відбудеться у травні 2024 року.

Що відомо про Ермака з Mortal Kombat 1

Ермак вперше з’явився в Ultimate Mortal Kombat 3 у 1995 році. До цього серед геймерів ходили чутки, що в грі схований «червоний ніндзя» з іменем Ermac. Однак як пізніше пояснили розробники, це слово означає скорочення від error macros, а ніндзю в червоному гравці могли бачити через помилку відображення спрайта Скорпіона.

З усім тим, Ермака додали до гри завдяки спільноті. За легендою, червоний ніндзя є творінням чаклуна Куан-Чі, який зібрав його з тисяч душ полеглих воїнів.

Востаннє Ермак з’являвся у Mortal Kombat X, яка вийшла у 2015 році. Його також можна було побачити у режимі «Крипта» в наступній частині серії, але за персонажа не можна було зіграти.

Джерело матеріала
loader
loader