"Коханець" Полякової пригадав серйозну розмову з її чоловіком після заяв про їхній роман і зливу інтимних фото
"Коханець" Полякової пригадав серйозну розмову з її чоловіком після заяв про їхній роман і зливу інтимних фото

"Коханець" Полякової пригадав серйозну розмову з її чоловіком після заяв про їхній роман і зливу інтимних фото

Владислав Міцкевич також зізнався, чи продовжує спілкуватися з виконавицею.

Ексучасник шоу "МастерШеф" Владислав Міцкевич пригадав розмову з чоловіком співачки Олі Полякової після того, як він заявив, що між ними був роман, та злив їхні інтимні фото.

Ведучий в інтерв'ю Богдану Беспалову зізнався, що був добре знайомий з родиною виконавиці, зокрема й з чоловіком. За словами Міцкевича, спілкувалися вони неабияк близько. Ведучий навіть переконаний, що між ними з Олею була симпатія.

"Я зі всіма знайомий, з чоловіком теж. Він нормальний чоловік. З Машею знайомий, з Алісою. Ми нормально спілкуємося. Спілкувалися ми дуже-дуже близько. Я впевнений, що між нами була велика симпатія", - прокоментував Міцкевич.

Після того, як ведучий заявив, що між ними з Олею Поляковою був роман, співачка чи не одразу ж зв'язалася з ним. Окрім того, Міцкевич писав чоловіку артистки Вадиму, з яким мав серйозну розмову. Владислав перепросив за свій вчинок та пообіцяв Буряковському, що більше не чіпатиме його сім'ю.

"Звісно, ми спілкувалися, обговорювали всю цю ситуацію. Звісно, я попросив вибачення, написав Вадіку, що вибач, така ситуація склалася, більше ніколи не чіпатиму твою родину і все інше", - поділився ведучий.

Нині ж зі співачкою Міцкевич не спілкується. Ба більше, Полякова його всюди заблокувала. Сам ведучий переконаний, що з цього скандалу вони б могли винести щось корисне та зробити якийсь цікавий спільний продукт.

"Вона мене заблокувала, якщо не помиляюся, всюди. Ми маємо розуміти, що кожній людині треба час: вибачати чи не вибачати. Мені здається, що вибачити можна все. Тримати образу на це я не бачу сенсу. Як на мене, було б розумніше зараз комунікувати зі мною і зробити на цьому якийсь продукт, щоб було б цікаво", - висловився Міцкевич.

Як говорить ведучий, він би міг далі співпрацювати з Поляковою, а також зустрітися з її чоловіком та пояснити все. Утім, Владислав переконаний, що цього не станеться через продюсера Полякової – Михайла Ясинського, який буде проти. За словами Міцкевича, між ними були особиста неприязнь. Ба більше, ведучий заявив, що частково вирішив хайпувати на вигаданому романі зі співачкою, адже його розізлив Ясинський, з яким у нього виникали фінансові непорозуміння щодо спільної роботи з Олею.

"Я можу підійти до Вадіка і сказати, що цього не було, припини, спокійно, видихнули, працюємо далі. Але там сидить Михайло Ясинський, який все розписує. Він людина максимально складна, я розізлився, якщо чесно, саме через нього", - додав ведучий.

Джерело матеріала
loader
loader