Ми зійшли з дистанції: MamaRika про складний період у житті та проблеми з чоловіком
Ми зійшли з дистанції: MamaRika про складний період у житті та проблеми з чоловіком

Ми зійшли з дистанції: MamaRika про складний період у житті та проблеми з чоловіком

Співачка MamaRika розповіла про складний період у житті. Артистка зізналася, що довгий час тримала все в собі, а зараз дала збій.

MamaRika про ментальне здоров’я та проблеми у шлюбі

За словами виконавиці, наразі у неї в житті не простий період, а тому вона дала збій.

– Мене накриває. Я жива людина, дала збій. Довго трималася, відкладала на потім свої ментальні проблеми, а зараз вирішила, що потрібно все випустити назовні і не соромитися. Синдром триматися і ховати за усмішкою всі проблеми – вже не працює, цей період закінчився. Потрібно бути чесним із собою, – поділилася MamaRika.

Співачка підкреслила, що ментальні проблеми потрібно вирішувати. Наприклад, звертатися до психологів або медитувати. Зізнається, вона ж з тих, хто до останнього триматиметься, а в підсумку “розсиплеться”.

Зараз дивляться

Крім цього, переживає MamaRika і кризу у стосунках із чоловіком, коміком Сергієм Середою. Нещодавно вона говорила, що чоловік підхопив злегка депресивний стан.

– Такий період складний досі. Я не знаю, чи змогла його підтримати так, як треба, оскільки мене теж накрило. Нас обох накрило, у цьому вся проблема. Так буває. Раніше зазвичай когось одного накривало, а другий був на підстраховці, зараз коса зайшла на камінь. Ми вдвох зійшли з дистанції. Не тягніть до останнього, – підкреслила артистка.

Нещодавно ми писали про те, що шлюб MamaRika під загрозою. Про це співачка розповіла у своїй новій пісні Хтось йде.

Також артистка сказала, що вони намагаються зробити все можливе, щоб зберегти сім’ю.

Джерело матеріала
loader
loader