У Пентагоні оцінили тривалість загрози від Росії для США та Європи
У Пентагоні оцінили тривалість загрози від Росії для США та Європи

У Пентагоні оцінили тривалість загрози від Росії для США та Європи

Представниця Міноборони США закликала законодавців схвалити законопроєкт із додатковим фінансуванням для України.

У Пентагоні вважають, що Росія під владою Путіна упродовж багатьох років становитиме загрозу для США та європейських союзників. В американському оборонному відомстві заявили про необхідність стримувати російську агресію та підтримувати оборонні можливості України.

Про це йшлося у виступі помічниці міністра оборони США з питань міжнародної безпеки Селести Валлендер на слуханнях у Палаті представників, передає “Укрінформ”.

“Через одержимість Путіна Росія роками буде загрозою для безпеки Європи і США... Наша стратегічна мета в Україні полягає в тому, щоби після провалу Росії постала суверенна, незалежна, економічно життєздатна та демократична Україна, яка матиме засоби для стримування та захисту від подальшої агресії”,- наголосила представниця Пентагону.

Валлендер закликала законодавців схвалити законопроєкт із додатковим фінансуванням для України, оскільки  без додаткової допомоги США у сфері безпеки російські агресори обстрілюють цивільні міста й критичну інфраструктуру по всій українській території та продовжують свій наступ на південному сході України.

Нагадаємо, через затримку допомоги Україні від США в українських системах протиповітряної оборонипочали закінчуватися ракети для відбиття російських атак.Внаслідок чого деякі російські винищувачі можуть літати набагато ближче до лінії фронту та атакувати ракетами малої дальності.

Джерело матеріала
loader
loader