Робить ставки на аудиторію: Ясинський розповів, чому Потап співає російською
Робить ставки на аудиторію: Ясинський розповів, чому Потап співає російською

Робить ставки на аудиторію: Ясинський розповів, чому Потап співає російською

Український продюсер Михайло Ясинський поміркував про музичне майбутнє Потапа та його нещодавній виступ російською в німецькому клубі. Шоумен зазначив, що Олексій робить ставку на аудиторію.

Ясинський розповів про майбутнє Потапа та чи повернеться він в український шоубізнес

Так, в інтерв’ю Славі Дьоміну продюсер зазначив, що нещодавній виступ Потапа російською в німецькому клубі пов’язаний із грошима. Щоб будувати музичну кар’єру, Олексію потрібні гроші – саме тому він виконав хіти проектів Потап і Настя, Время и Стекло, а також Mozgi.

– У нього немає іншого репертуару, і мені здається, що новий з’явиться нескоро. Зараз він переживає непростий час, і як будь-який інший успішний підприємець, Потап робить ставку на аудиторію. І якщо українська аудиторія його не сприймає, то він робить ставку на інших слухачів, – почав свою думку Михайло.

Продюсер припускає, що Потап може й далі співати в клубах такий репертуар, роблячи ставку на тих, хто слухав пісні з проектів Олексія в молодості. Щодо хейту Потапа за його дії та слова, то Ясинський вважає, що цього артиста потрібно пробачити.

Зараз дивляться

– Визначив для себе правило – якщо людина не з нами, не в цій реальності, то її потрібно зрозуміти, пробачити і забути, – вважає Ясинський.

Продюсер також додав, що Потап може повернутися в Україну після війни, але за певних умов. Наприклад, якщо одна з його пісень стане популярною.

Джерело матеріала
loader
loader