Дружина Романа Сасанчина втратила дитину на ранньому терміні вагітності
Дружина Романа Сасанчина втратила дитину на ранньому терміні вагітності

Дружина Романа Сасанчина втратила дитину на ранньому терміні вагітності

Дружина переможця вокальних шоу "Голос. Діти" та "Голос країни-10" Романа Сасанчина Іванна втратила дитину. У дівчини відбулося завмирання вагітності на ранніх термінах. Про це вона повідомила в Instagram, показавши кадри з УЗД.

За словами Іванни, все почалося з різкого болю у животі. Про втрату малюка вона дізналася на прийомі у лікаря за кілька днів після того, як її вагітність підтвердилася.

- Все сталося супер швидко, незрозуміло... В один день ти дізнаєшся, що ти вагітна, і в тебе відразу купа думок, планів... Ти бачиш перед собою ціле нове життя, багато про що починаєш мріяти і через кілька днів тобі кажуть, що вагітність завмерла. Ти з такого щасливого періоду швидко падаєш у прірву смутку, страху, розчарування... Але я вже все прожила і розумію, що треба жити далі. У мене є Лизочка (дочка – Авт.). Вірю, що все буде добре, – поділилася блогерка.

Обраниця співака також зізналася, що після втрати дитини вона має пройти курс лікування гормонами, щоб перебудувати організм.

- Два тижні я жила в болю. Головне, що лікарка сказала, що не робитимемо ні вишкрібання, ні нічого вакуумом, а просто спробуємо гормонами викликати ще раз менструацію, щоб пішов новий цикл. І, можливо, не потрібно буде втручатися туди хірургічно. У мене боліло все. Живіт болів жахливо, знеболювальні не допомагали, мене нудило. Начебто стало трохи легше, - додала Іванна.

Роман та Іванна познайомилися у 2020 році. За кілька місяців закохані стали жити разом, а розписалися незадовго до пологів. 30 грудня 2021 року у подружжя народилася дочка, яку назвали Єлизаветою.

Фото: instagram.com/annavi_sasanchyn

Фото: instagram.com/annavi_sasanchyn

Теги за темою
вагітність
Джерело матеріала
loader
loader