Усе сталося швидко і незрозуміло. Дружина Романа Сасанчина втратила дитину
Усе сталося швидко і незрозуміло. Дружина Романа Сасанчина втратила дитину

Усе сталося швидко і незрозуміло. Дружина Романа Сасанчина втратила дитину

Дружина співака Романа Сасанчина, блогерка Іванна повідомила про горе в родині. Виявляється, вона була вагітна вдруге, проте сталося завмирання плоду.

Дружина Романа Сасанчина втратила дитину

В Instagram-stories Іванна поділилася тим, що їй довелося пережити за останні два тижні. Каже, все сталося швидко і несподівано. Вона дізналася про вагітність і вже через кілька днів про завмирання плода.

Дружина Романа Сасанчина втратила дитину

Фото: Іванна Сасанчин / Instagram

– Усе сталося супершвидко, незрозуміло. В один день ти дізнаєшся, що ти вагітна, і в тебе одразу купа думок, планів. Ти бачиш перед собою ціле нове життя, багато про що починаєш мріяти і через кілька днів тобі кажуть, що вагітність завмерла. Ти з такого щасливого періоду швидко падаєш у прірву смутку, страху, розчарування, – поділилася Іванна.

Блогерка додала, що вже пережила цю ситуацію і розуміє, що їй потрібно жити далі, адже в неї є молодша донька Ліза. Каже, останні два тижні жила в болю.

Зараз дивляться

– Мені боліло все. Головне, що лікарка сказала, що не будемо робити ні вишкрібання, ні вакуумом, а просто спробуємо гормонами викликати ще раз менструацію, щоб пішов новий цикл. І можливо, не треба буде втручатися туди хірургічно. Живіт болів жахливо, знеболювальні не допомагали, мене нудило. Начебто стало трохи легше, – сказала Сасанчина.

Роман та Іванна одружилися в грудні 2021 року. Уже за місяць у подружжя народилася донька Елізабет.

Блогерка говорила, що замислюється про другу вагітність і розповідала, що чоловік хоче ще одну доньку.

Навесні 2022 року пара переживала кризу, Іванна навіть заявляла про розлучення з чоловіком. Подружжю вдалося зберегти стосунки.

Фото: Іванна Сасанчин

Джерело матеріала
loader