Фанати оцінили: Amazon випустив серіал за грою Fallout
Фанати оцінили: Amazon випустив серіал за грою Fallout

Фанати оцінили: Amazon випустив серіал за грою Fallout

На Amazon Prime відбувся реліз серіалу Fallout – перший сезон складається з восьми серій, і вже з’явилися перші відгуки від глядачів і критиків. Примітно, що кожна серія триває близько години, тож фанатам буде достатньо часу, щоб насолодитися картинкою.

Прем’єра серіалу Fallout про постапокаліптичний світ

Так, уже з 11 квітня серіал доступний у платному сервісі Amazon Prime. Перший сезон розповість про мешканку притулку 33, яка вирушить у пустки і зіткнеться з безліччю небезпек.

Зараз дивляться

Серіал хотіли зробити першокласним, оскільки його виробництвом займалися автори Світу дикого заходу Джонатан Нолан і Ліза Джой.

Критики високо оцінили проєкт – він отримав на Rotten Tomatoes 93% зі 100. Журналісти назвали його однією з найкращих адаптацій відеоігор.

Поки що серіал не продовжили на другий сезон, але якщо вони зніматимуть його в Каліфорнії, то місцева влада позбавить їх частини податків під час виробництва.

У 2024 році очікується безліч цікавих прем’єр, серед них їх і вихід Джокера 2. Фільм очікується багатьма фанатами супергеройських фільмів, і Факти ICTV детально розписали, що відомо про продовження Джокера.

Фото: Fallout

Джерело матеріала
loader
loader