Руслан Багінський створив капелюхи для королеви Камілли і Кейт Міддлтон
Руслан Багінський створив капелюхи для королеви Камілли і Кейт Міддлтон

Руслан Багінський створив капелюхи для королеви Камілли і Кейт Міддлтон

Український дизайнер головних уборів Руслан Багінський створив два ексклюзивні капелюхи для королеви Камілли та принцеси Уельської Кейт Міддлтон.

Руслан Багінський подарував капелюхи королеві Каміллі та Кейт Міддлтон

Для королеви Камміли дизайнер розробив чорний берет, прикращений суцвіттям фіалок із шовку.

Принцеса Уельська отримала зелений капелюх канотьє. Для декору Багінський використав білі квіти форзиції, які символізують життя та надію.

Зараз дивляться

Церемонія вручення капелюхів відбулася у дворі посольства Великої Британії. Головні убори від імені королеви та принцеси Уельської отримав тимчасово повірений у справах Ніколас Гаррокс.

– Ці неймовірні витвори вшановують багатовікову традицію та поєднують її з сучасними та інноваційними тенденціями, символізуючи багату культурну спадщину наших народів та символізуючи глибокі зв’язки між британцями та українцями, – йдеться у повідомленні посольства Великої Британії в Україні.

Зазначимо, що Руслан Багінський створив власний бренд Ruslan Baginskiy у 2015 році. За основу силуетів він брав класичні форми українських головних уборів ХХ століття та модернізував їх.

Зараз капелюхи дизайнера носять перша леді України Олена Зеленська, співачки Мадонна, Кетті Перрі, Бейонсе, Леді Гага, моделі Белла Хадід, Кайя Гербер та інші знаменитості.

Фото: посольство Великої Британії в Україні

Теги за темою
Кейт Міддлтон
Джерело матеріала
loader
loader