Зневажає ухилянтів: Оля Фреймут відреагувала на фейки про неї в мережі
Зневажає ухилянтів: Оля Фреймут відреагувала на фейки про неї в мережі

Зневажає ухилянтів: Оля Фреймут відреагувала на фейки про неї в мережі

Українська телеведуча Ольга Фреймут відреагувала на фейки про неї, які поширюють у мережі. Зірці приписують інтерв’ю, в якому вона говорить про неповагу до тих, хто не йде в армію.

Фреймут відреагувала на фейки про ухилянтів

Так, в Instagram Фреймут опублікувала пост однієї зі сторінок соцмережі, в якому нібито є слова ведучої про тих, хто не воює на війні й ухиляється від призову.

– Я глибоко зневажаю ухилянтів і мені огидно від чоловіків, які не хочуть воювати за свою країну. Мені соромно перед англійцями, я не знаю, як і пояснити таку підлість ухильників. Ми тут із чоловіком пояснюємо їм, що не всі чоловіки в Україні такі жалюгідні, – повідомляється у фейках нібито від імені Фреймут.

Оля Фреймут

Фото: Оля Фреймут/Instagram

Ведуча попередила, що це не її слова. Ба більше, Ольга за час війни жодного разу не давала інтерв’ю, і не збирається до кінця повномасштабного вторгнення.

Зараз дивляться

– Ті, хто це написав, придумали текст із примітивною мовою. Я навіть такою лексикою не користуюся. Прошу проігнорувати, – підсумувала Фреймут.

Утім, є й ті знаменитості, які й без фейків можуть розлютити українців – блогер Спартак Суббота оскандалився, розмовляючи російською мовою у своєму YouTube-проєкті.

Фото: Оля Фреймут

Джерело матеріала
loader