У Третій ОШБр прокоментували слова Макрона про тимчасове перемир'я на період Олімпійських ігор
У Третій ОШБр прокоментували слова Макрона про тимчасове перемир'я на період Олімпійських ігор

У Третій ОШБр прокоментували слова Макрона про тимчасове перемир'я на період Олімпійських ігор

На ідею французького президента відреагував заступник командира Третьої окремої штурмової бригади Максим Жорін.

За словами військового, єдиний для західних країн спосіб посприяти миру в Україні – надати засоби ППО та військову техніку. Також Жорін нагадав про можливість відправлення військового контингенту, адже французьке суспільство, судячи з опитувань, готове до цього.

Чергова ініціатива про припинення вогню на певний період — це вже навіть не смішно. Піз**жа за 10 років ми чули достатньо. Мабуть Заходу хочеться отримати сотий урок про те, що росіяни демонстративно порушують всі обіцянки, принижуючи тих, хто в них повірив,
– написав Жорін у своєму телеграм-каналі.

Більше про заяву Макрона

Задля припинення вогню на час Олімпійських ігор Макрон розраховує на допомогу Китаю. За кілька тижнів Париж відвідає голова КНР, з яким президент Франції планує провести розмову.

Олімпійські ігри в Парижі відбуватимуться з 26 липня по 11 серпня 2024 року.

Олімпіада-2024: що відомо

  • Спортсмени із Росії та Білорусі зможуть виступити у Парижі у "нейтральному" статусі, тобто без прапора, гімну та іншої національної символіки. Вони приїдуть до Парижу під абревіатурою AIN – "індивідуальні нейтральні атлети".
  • Очільниця Парижа Анн Ідальго систематично підтримує Україну та заявила, що російським і білоруським спортсменам не будуть раді у столиці Франції.
  • Слова Ідальго викликали обурення в Росії. Президент Олімпійського комітету Росії Станіслав Поздняков виступив із заявою, у якій звернувся до Міжнародного олімпійського комітету. Він заявив, що Олімпіада-2024 має бути перенесена в іншу країну. Раніше про відмову їхати на Олімпіаду вже повідомили російські лучники, гімнасти, фехтувальники та боксери.
Теги за темою
Еммануель Макрон
Джерело матеріала
loader
loader