Дружина Олександра Скічка показала свою маму та публічно звернулася до неї
Дружина Олександра Скічка показала свою маму та публічно звернулася до неї

Дружина Олександра Скічка показала свою маму та публічно звернулася до неї

Єлизавета Юрушева рідну людину з днем народження.

Сьогодні, 16 квітня, мама української бізнесвумен, дружини ексочільника Черкаської ОДА Олександра Скічка – Єлизавети Юрушевої – святкує день народження. 

Так, у своєму фотоблогу Єлизавета запостила рідкісне фото найріднішої людини й розповіла про її риси характеру.

"Сьогодні день народження у найважливішої жінки в моєму житті – моєї мами. Це людина, яка повністю присвятила своє життя нам: мені, моїй сестрі, а тепер і онукам. Робить це і сьогодні так щиро, з повною самовіддачею, навіть на відстані тисячі кілометрів. Ця жінка на фото – дивовижна мама і нереальна бабуся. Ти завжди була поруч, що б не відбувалося. І разом з тим тобі навіть вдалося побудувати кар’єру. Можливо, не у такому масштабі, як ти хотіла, але все одно. Ти завжди підтримувала, завжди вірила, завжди мотивувала, навіть коли здавалося, що весь світ руйнується. Ти завжди вміла знайти вірні слова у потрібний момент і ніколи нас не карала", - замилувала Юрушева.

Дружина Скічка також подякувала мамі за її турботу та приклад і щиро привітала зі святом:

"Дякую, що виховала мене такою чуттєвою. Вся любов до цього світу, до пізнання, до краси, до мистецтва – це лише завдяки тобі. Ти вирощувала це в мені з перших років життя і я завжди знала, що прийдуть вихідні, і ми з мамою підемо на симфонічний оркестр або балет. Ти була тією людиною, з якою я хотіла читати, щоб ти бачила і пишалась, що я розумна. Ти завжди мене мотивувала ставати кращою версією себе. Я безмежно тобі за це вдячна. Я тебе безмежно сильно люблю! Я щиро бажаю, щоб ця війна закінчилася і ти знову могла бути поруч з онуками завжди. З днем народження, найкраща у світі мама!", - зворушила бізнесвумен.

Джерело матеріала
loader
loader