В Києві помітили велике скупчення поліції: що сталося
В Києві помітили велике скупчення поліції: що сталося

В Києві помітили велике скупчення поліції: що сталося

Біля кінотеатру "Жовтень" помітили декілька десятків поліцейських.

В Києві помітили небувале скупчення поліції. Очевидці кажуть, що бачили біля кінотеатру "Жовтень" кілька десятків поліцейських та чимало патрульних автомобілів.

В поліції Києва кажуть, що велика кількість поліцейських біля кінотеатру "Жовтень" пов’язана з посиленнями заходів безпеки.

"На Подолі дійсно багато поліцейських. Там посиленні заходи безпеки. Поліцейські забезпечують громадський порядок", - пояснили ТСН. ua поліції Києва.

Скільки саме поліцейських задіяно у цих заходах – не розголошується.

Цікаво, що сьогодні у кінотеатрі "Жовтень" розпочався квір-кінофестиваль SUNNY BUNNY. Він проходитиме в кінотеатрі з 19-го по 26-те квітня.

На сторінці кінотеатру у соціальній мережі повідомляється про фестиваль так:

"Квір-стрічки в українському кінематографі з’являються не надто часто. Але з кожним роком таких фільмів стає все більше, і кожен з них важливий! Документальна картина про небінарну місткиню Антоніну Романову, яка зараз захищає Україну в лавах ЗСУ, перший квір-фільм режисерки з Маріуполя Зої Лактіонової, стрічки від авторів, які також є представниками української ЛҐБТКІА+ спільноти: представляємо вам 6 українських короткометражних фільмів на SUNNY BUNNY", - пишуть представники кінотеатру.

Читайте також провідні новини дня:

  • Одіозний Ляшко загримів у скандал: військові злили правду про екснардепа в армії
  • Чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном: посол розтлумачив
  • Топила 8-річного сина, "бо ніде жити": нові подробиці шокувальної історії у Вінниці
 
Джерело матеріала
loader
loader