Відома українська акторка розповіла, як переживає розлучення та, чи вільне її серце зараз
Відома українська акторка розповіла, як переживає розлучення та, чи вільне її серце зараз

Відома українська акторка розповіла, як переживає розлучення та, чи вільне її серце зараз

Популярна українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук зізналася, що болісно переживає розлучення з чоловіком - нардепом Олександром Божковим. Також зірка пояснила, чому не хоче підтримувати дружні стосунки з колишнім.

Попри те, що Анна розлучилася з чоловіком майже  рік тому, вона досі не оговталася від змін у своєму житті. Зараз акторка переживає складний період. Крім того, Саліванчук зізналася, що їй не хочеться спілкуватися з колишнім. Усі питання, які стосуються дітей, експодружжя обговорює шляхом листування:

Мені зараз не хочеться спілкуватися. Коли у нас є це спілкування, воно мені робить боляче, я ще не готова. Я прошу, щоб це було в листуванні. Ми спілкуємо трохи, але я поки хочу, щоб цього взагалі не було. Я кажу: "Дай мені час.

Втім, діти підтримують постійний зв'язок з батьком. За словами актриси, у них чудові стосунки. Сини часто телефонують Олександру та проводять з ним час. 

"Вони дружать з татом, спілкуються, телефонують по відео", - розповіла Анна.

Акторка поділилася, що наразі її серце вільне. Але вона розповіла, що вже знає, якого чоловіка хоче бачити поряд з собою. За словами Саліванчук, їй подобаються розумні та спортивні чоловіки. А також для неї важливо, щоб її майбутній обранець заробляв більше неї.

"Мені завжди був важливий розум. Розум – це найкращий звабник жінок. Зараз я стаю дорослішою, мені подобаються накачані чоловіки. Раніше я на це взагалі не звертала уваги. Але це взагалі не важливо, яка зовнішність, який зріст. Головне, щоб це було кохання. Мені потрібна досвідчена людина, з матеріальним статком. Я вважаю, що чоловік не може заробляти менше, ніж жінка, і це нормально", - сказала актриса.

До слова, Саліванчук та Божков прожили у шлюбі 8 років. У подружжя народилися сини Гліб та Микита. Пара розірвала стосунки у травні минулого року, але про розлучення акторка оголосила лише у березня 2024 року.

Нагадаємо, раніше Анна Саліванчук поскаржилася на переслідування маніяка.

Джерело матеріала
loader
loader