На Вінниччини попрощались з поліцейським, якого застрелили під час перевірки авто
На Вінниччини попрощались з поліцейським, якого застрелили під час перевірки авто

На Вінниччини попрощались з поліцейським, якого застрелили під час перевірки авто

У Вінницькій області попрощались з 20-річним поліцейським Максимом Зарецьким, якого застрелили під час перевірки автомобіля. Про це повідомило Суспільне.

Прощання пройшло у Бершаді Гайсинського району. 22 квітня у місті оголошено днем жалоби. Провести поліцейського в останню путь прийшли рідні, близькі, колеги та місцеві жителі. 

Хлопець прослужив у патрульній поліції півтора року та зарекомендував себе з позитивного боку, розповів його колега, інспектор сектору реагування патрульної поліції Олександр Якименко.

- По роботі до нього ніяких питань не було. Дуже хороша людина, був веселий, позитивний. Усі колеги з ним були в дружніх відносинах, — розповів він.

О 10 ранку відбулася траурна хода від будинку, де мешкав хлопець, до Свято-Вознесенського храму. Об 11:00 розпочалася служба по загиблому.

  • Уночі 20 квітня під час комендантської години у Гайсинському районі патрульні зупинили автомобіль, в якому перебували двоє чоловіків. Під час перевірки документів вони відкрили вогонь. Від отриманих поранень загинув патрульний Максим Зарецький. Ще один поліцейський перебуває у Бершадській районній лікарні.
  • Нападників затримали 21 квітня в Одеській області. Підозрювані - двоє військових, батько та син 52 та 26 років. За інформацією правоохоронців, вони дезертували зі зброєю та хотіли втекти з України. 22 квітня їм повідомили про підозру.
Теги за темою
поліція Вінниця
Джерело матеріала
loader