З такою глазурʼю ще смачніше: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт пухкої сирної паски
З такою глазурʼю ще смачніше: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт пухкої сирної паски

З такою глазурʼю ще смачніше: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт пухкої сирної паски

Переможниця другого сезону, а також екс-суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська показала, як приготувати сирну паску з молочною глазурʼю.

Для приготування пухкої паски на сирному тісті "Мастер Шеф" Глінська використовує такі інгредієнти (на 4 пасочки приблизно по 320 г):

  • сир кисломолочний 9% - 350 г
  • масло вершкове - 180 г
  • цукор - 180 г
  • яйця - 4 шт.
  • борошно - 270 г
  • розпушувач - 10 г
  • родзинки (можна брати такод цукати, сушену журавлину чи вишню) - 100 г
  • ванільний цукор
  • куркума - 1 г

Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.

Щоб приготувати сирне тісто для паски, спершу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська змішує борошно з розпушувачем, ванільним цукром і куркумою.

Мʼяке вершкове масло збиваємо міксером до посвітління та пишності (приблизно 3-5 хвилин). Після цього додаємо яйця, цукор та добре вимішуємо. Додаємо сир і знову вимішуємо.

Далі додаємо суміш сухих інгредієнтів і знову замішуємо до однорідності. У кінці додаємо до тіста попередньо промиті та просушені родзинки.

"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська викладає готове тісто в паперові форми (діаметр і висота 9 см) на 2/3 їх висоти. Випікаємо паски в розігрітій до 170 градусів духовці приблизно 50-55 хвилин.

Щоб приготувати молочну глазур для паски, "Мастер Шеф" Глінська бере:

  • молоко згущене - 150 г
  • цукрова пудра - 40 г
  • молоко сухе - 50 г

Просто змішуємо всі інгредієнти до однорідності та вкриваємо цією глазурʼю паски, коли вони повністю охолонуть. Прикрашаємо паски на власний смак.

Останні новини України:

Фантастичні тоненькі млинці з картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глінська дала простий рецепт.

Теги за темою
Україна Великдень
Джерело матеріала
loader
loader