Виїхав з Росії та був волонтером: де зараз актор Михайло Пшеничний
Виїхав з Росії та був волонтером: де зараз актор Михайло Пшеничний

Виїхав з Росії та був волонтером: де зараз актор Михайло Пшеничний

З початком повномасштабної війни актор прийняв чітку проукраїнську позицію, про яку говорить у своїх соціальних мережах. Кіно 24 розповість, де зараз Михайло Пшеничний та чи займається він акторською діяльністю.

Де зараз Михайло Пшеничний

Коли розпочалася повномасштабна війна, актор перебував в Росії. Не секрет, що він разом із дружиною-харків'янкою, популярною акторкою Любавою Грешновою протягом певного часу жили у Москві.

В одному із інтерв'ю Любава розповідала, що вона із Михайлом та їхнім сином поїхали із столиці країни-агресорки на третій чи четвертий день від початку повномасштабної війни.

Михайло Пшеничний із сім'єю перебралися до Варшави. Перші місяці після початку повномасштабної війни в Україні він допомагав переселенцям та волонтерив.

Подружжя було один з тих, хто різко відреагував на повномасштабне вторгнення, яке скоїла Росія.

Зокрема, акторка протягом цього періоду часу дала чимало інтерв'ю, де й розповідала про свою проукраїнську позицію. Попри те, що сам Михайло не давав інтерв'ю, про його позицію можна зрозуміти з його соціальних мереж. Там актор писав про підтримку України та наших Сил оборони.

Немає таких слів, щоб висловити той рівень подяки і поваги, яку всі українці відчувають до захисників України,
– писав під однією із своїх публікацій в інстаграмі актор.

В одному із своїх відео, яке Михайло поширив у соцмережі, актор наголосив, що не збирається мовчати про те, як знищують українські міста та розстрілюють українців.

Станом на березень 2022 року в цьому відео Пшеничний розповідав, що 55% його підписників з Росії. "Подумайте, що зараз відбувається під приводом "освобождєнія" – тупе захоплення країни, яке почалося спочатку з Донецька, Луганська, а потім з Криму, а зараз пробують забрати всю країну силовими методами", – звернувся актор.

Під постом актор також написав, що "всім, хто мене так любив, а тепер зрозумів, що ненавидить – мене немає і не буде в країні, яка наказує підкоряти та вбивати сусідів".

З плином часу Михайло Пшеничний разом з своєю дружиною та ще однією акторкою, яка після повномасштабного вторгнення виїхала з Росії – Катериною Кузнєцовою, зіграли у виставі "Щасливий день", з якою, до речі, їздили на гастролі.

В квітні минулого року актор поділився новиною, що став частиною команди акторів, що озвучували українською мовою американський серіал "Джек Раян". До слова, актор і озвучив головного персонажа серіалу – Джека Раяна.

Нагадаємо, що стримінговий сервіс Amazon Prime продублював українською мовою третій сезон серіалу "Джек Раян". Як зауважив Михайло Пшеничний, це перший український дубляж, який з'явився на сервісі.

Джерело матеріала
loader
loader