Вʼячеслав Узелков показав шрами від операції на серці та розповів про своє лікування
Вʼячеслав Узелков показав шрами від операції на серці та розповів про своє лікування

Вʼячеслав Узелков показав шрами від операції на серці та розповів про своє лікування

Вʼячеслав Узелков за останні 3 місяці переніс 5 операцій. Боксер дав ексклюзивний коментар Фокусу.

45-річний колишній боксер, а нині фітнес-тренер Вʼячеслав Узелков, який кілька тижнів тому переніс складну операцію на серці, повідомив, що його виписують з лікарні. Новиною про покращення самопочуття він поділився у себе на сторінці в Instagram.

Зокрема, відомо, що напередодні свого 45-річчя спортсмен наважився на серйозну операцію на серці. У дописі Узелкова натякнув, що йому зробили пересадку серця. Так, спочатку він написав: "Буду без звʼязку і якщо все добре, то після реанімації дам відповідь, чи є життя далі". Вже через два дні спортсмен знову вийшов на звʼязок та заявив, що "я з новим серцем і завтра у мене день народження".

У результаті Вʼячеслав пробув у лікарні три тижні, з яких тиждень під наркозом.

У коментарі виданню Фокус Вʼячеслав Узелков зізнався, що вже чотири місяці проходить лікування. За цей час він переніс 5 операцій, одна з яких на серці.

"Ця епопея вже з січня місяця. Одна операція була у Вінниці, друга в Шалімова, де мені не врятували жодної судини і три операції підряд в інституті серця. Тобто за майже 3 місяці 5 операцій і тиждень під наркозом",- сказав Узелков.

Крім цього, боксер поділився світлиною на якій показа шрам на грудній клітці від операції, яку йому провели на серці.

Вʼячеслав Узелков

Вже сьогодні, 26 квітня, у себе в інстаграмі Вячеслав поділився, що нарешті його виписують з лікарні. Також спортсмен подякував усім, хто цей час був поряд та підтримував його. Особливо він вдячний нареченій, яка, за його словами, весь час була поряд і підтримувала його.

Також боксер окремо подякував лікарям, які провели йому операцію. За словами Узелкова, вони "вийняли його з майже того світу".

Нагадаємо, раніше ми писали, що Узелков показав, як зустрів день народження на лікарняному ліжку і розповів про цінний подарунок.

Джерело матеріала
loader
loader