"Мене тримають у полоні": викрадена жінка врятувалася завдяки кинутому на вулиці листу
"Мене тримають у полоні": викрадена жінка врятувалася завдяки кинутому на вулиці листу

"Мене тримають у полоні": викрадена жінка врятувалася завдяки кинутому на вулиці листу

Жертва викрадення написала лише кілька слів у своїй записці, а також вказала адресу та ім'я свого кривдника.

Під час прогулянки в Монпельє, на півдні Франції, сімейна пара Кевін і Доаа виявила на вулиці лист. У ньому жінка, яка постраждала від насильства з боку свого партнера і замкнена ним у будинку, просила про допомогу. Про це пише Le Point.

Подружжя поверталося додому, коли їхню увагу привернув листок паперу, що лежав на вулиці. У своєму повідомленні про лихо жертва написала кілька слів: "Допоможіть", "Будь ласка, зателефонуйте в поліцію" і "Мене тримають у полоні". У записці також було вказано адресу та ім'я людини.

32-річну жінку було врятовано у вівторок, 23 квітня.

"Там було написано: "Допоможіть, будь ласка, зателефонуйте в поліцію". У записці була адреса та ім'я людини. Ми подивилися один на одного і подумали, чи не розіграш це. Але ми все одно сфотографували листок і побачили поліцейський патруль", — розповіла жінка, яка знайшла лист.

Поліція оперативно відреагувала на повідомлення та розпочала операцію з порятунку жінки. 30-річного викрадача затримали й доставили в поліцію. 32-річна постраждала була знайдена зі слідами насильства на тілі й доправлена в лікарню.

"Ми були щасливі врятувати цю жінку, але не знали, в якому вона була станові та скільки днів провела в полоні. Якщо ми всі зможемо таким чином допомагати одне одному, звертаючи увагу на дрібні деталі, це може врятувати життя", — додала Доаа.

Раніше Фокус повідомляв, що дівчина стала одержима чоловіком через рідкісне захворювання. Студентка на ім'я Сяоюй змушувала свого коханого постійно повідомляти про те, де він перебуває і з ким. Також вона вимагала, щоб хлопець відповідав на її повідомлення в будь-який час доби.

Також стало відомо, що викладачка навчила дітей танцювати для TikTok і позбулася роботи. Джорджія Роджерс погодилася допомогти учням п'ятого класу. Жінка вирішила навчити їх рухів так, бо раніше була хореографом. Це стало початком розслідування, яке призвело до її звільнення.

Теги за темою
поліція
Джерело матеріала
loader
loader