В Одесі 30 квітня оголосили днем жалоби
В Одесі 30 квітня оголосили днем жалоби

В Одесі 30 квітня оголосили днем жалоби

В Одесі 30 квітня оголосили днем жалоби

Під час вчорашнього удару по місту росіяни вбили п'ятьох людей та собаку.

В Одесі 30 квітня оголосили днем жалоби, аби вшанувати людей, загиблих внаслідок російського удару по місту 29 квітня. Про це повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

«У звʼязку з загибеллю пʼяти людей, внаслідок російської ракетної атаки по Одесі, сьогодні в Одеській області оголошено день жалоби. Висловлюю свої щирі співчуття тим, хто втратив близьких…», – повідомив Кіпер.

Напередодні росіяни вдарили балістичною ракетою з касетною бойовою частиною, по одній із найпопулярніших локацій Одеси. Кіпер наголосив, що подібні боєприпаси в першу чергу несуть загрозу для людей, а не для техніки та будівель.

Внаслідок удару у місті пошкоджені житлові будинки та цивільна інфраструктура. Загинули п’ять людей та собака, ще 32 людини дістали поранення. Станом на ранок, 30 квітня, у лікарнях перебувають 23 людини. Вісім постраждалих у важкому стані, з них четверо – у вкрай важкому. Серед останніх і дівчинка, якій всього 4 роки.

Серед поранених є колишній народний депутат та ексрегіонал Сергій Ківалов. Його госпіталізували із венозною кровотечею. Також внаслідок удару загорілась резиденція Ківалова. Ввечері вогнеборці загасили пожежу

Джерело матеріала
loader
loader