Assassin’s Creed Mirage вийде на iPhone та iPad наступного місяця
Assassin’s Creed Mirage вийде на iPhone та iPad наступного місяця

Assassin’s Creed Mirage вийде на iPhone та iPad наступного місяця

Геймери, які шукають консольний досвід на своїх iPhone, можуть з нетерпінням чекати Assassin’s Creed Mirage від Ubisoft. Гра буде доступна для безкоштовного завантаження з 90-хвилинною пробною версією на моделях iPhone 15, 15 Plus, Pro і Pro Max (дата випуску коливається між 6 червня згідно з даними Ubisoft і 10 червня згідно зі списком App Store).

Після безкоштовної 90-хвилинної пробної версії гравцям доведеться заплатити $50, щоб продовжити гру до кінця

Гра також буде доступна для моделей iPad Air і iPad Pro з чіпом M1 або пізніших. Після пробної версії гравцям потрібно буде заплатити 50 доларів, щоб продовжити, що подібно до ціни на інших платформах. Гра підтримуватиме крос-прогрес через Ubisoft Connect, що дозволить гравцям отримувати свій прогрес з інших пристроїв.

Це менша, більш цілеспрямована гра порівняно з нещодавніми іграми Assassin’s Creed, такими як Odyssey і Valhalla. Спочатку запланований як DLC для Valhalla, Mirage повертається до витоків франшизи з акцентом на стелс-геймплей. Хоча це не перша високобюджетна гра на iPhone 15 (існують ремейки Resident Evil і такі порти, як No Man’s Sky і Baldur’s Gate 3), Mirage обіцяє значний ігровий досвід.

Огляди інших мобільних ігор AAA свідчать про вражаючу графіку та продуктивність на рівні з PlayStation 4 Pro або ігровими ноутбуками середнього класу. Однак сенсорне керування може бути обмеженим, тому рекомендується використовувати сумісний контролер PlayStation, Xbox, Nintendo Switch або приєднуваний контролер, як-от Razer Kishi.

Джерело матеріала
loader
loader