Чоловік зірвав куш у лотереї, але витратить гроші лише через 14 років: що він вигадав
Чоловік зірвав куш у лотереї, але витратить гроші лише через 14 років: що він вигадав

Чоловік зірвав куш у лотереї, але витратить гроші лише через 14 років: що він вигадав

Ролі зізнався, що хотів би купити коня, але це навряд схвалила б його дружина. Коли він дізнався, що виграв 333 тисячі фунтів, спочатку не повірив у це.

Чоловік виграв 333 тисячі фунтів стерлінгів у лотереї, але змушений чекати 14 років, щоб їх витратити. Деталями 30 квітня поділились у виданні The Sun.

Ролі з англійського міста Честер — затятий шанувальник кінних перегонів. Він давно мріяв придбати коня або вирушити у розкішну відпустку. Однак зірвавши куш у лотереї, чоловік ухвалив з дружиною Сян непросте рішення — зачекати.

Англієць вирішив заощадити гроші, які йому пощастило виграти, на майбутнє. Однак Ролі хвилюється не про власне життя — він планує витратити частину призу на навчання доньки.

Нині дівчинці чотири, але батьки хочуть переконатися, що вона матиме усе, що буде їй потрібно. Зокрема, йдеться про можливість вступу у бажаний університет.

На такі заощадження Ролі з Сян скерують не усі гроші. Також вони запланували більш практичні речі, зокрема озеленити свій сад, та думають зробити пожертви.

12 років тому пара взяла з благодійної організації глухого кота, і доглядають за ним донині. Чоловік допомагає благодійникам фінансово. Лотерея також робить пожертви двом фондам, які обрав Ролі.

"Відчуття, ніби ти трохи допоміг, хоча б опосередковано, через гру, — це добре", — поділився переможець.

Він зізнався, що спочатку разом з дружиною подумав, що став жертвою розіграшу. Чоловік та його друзі часто жартують один над одним, тож віри у справжність зірваного куша не було.

Раніше Ролі зізнавався, що те, куди будуть витрачені гроші, залежить від схвалення його дружини. Чоловік жартував, що хоче купити коня, але навряд це "зійде йому з рук".

"Я добудую сад, в який не можна було зайти, бо ззаду пустир — будівельний майданчик", — додавав він.

Нагадаємо, британський будівельник помітив на звороті черепиці з дахом моторошні сліди. На плитках залишилися відбитки дитячих долонь.

На березі Белль-Гарбор знайшли аварійний трап, який випадково випав з літака. Він приземлився поблизу будинку, в якому проживає чоловік, що судиться з Boeing через проблеми з безпекою.

Теги за темою
Гроші
Джерело матеріала
loader
loader