Тійна Медер зібрала б’юті-редакторів на вишуканому бранчі швейцарського бренду космецевтики Meder
Тійна Медер зібрала б’юті-редакторів на вишуканому бранчі швейцарського бренду космецевтики Meder

Тійна Медер зібрала б’юті-редакторів на вишуканому бранчі швейцарського бренду космецевтики Meder

Засновниця бренду, Тійна Медер, прибула з США, щоб розповісти про інноваційні розробки та представити нову лінійку засобів для освітлення шкіри.

Спеціальними гостями заходу були головна редакторка журналу Marie Claire Ірина Татаренко та б’юті-редакторка Ольга Нємцева, головна редакторка Світлана Кравченко та б’юті-редакторки Олена Бабіцька і Марія Партевян з журналу Elle; б’юті-редакторка Анастасія Леонова з Cosmopolitan; головна редакторка Людмила Гріцфельдт і директорка зі стратегічного партнерства Ольга Женевська з медіа Viva!; Анастасія Бузданова з Beauty Hub, піарниця Анна Гензіцька та команда бренду Meder.

Бранч відбувся на мальовничій терасі кафе Marco Cafe у центрі столиці, де Тійна Медер – засновниця бренду, косметолог та науковиця – провела презентацію нової освітлювальної лінійки для шкіри Lumino-Derm​ від Meder. Акцентами стали принципи роботи бренду, а саме безпечність для всіх типів шкіри та науково-підтверджену дію кожного засобу.

Тійна Медер

Темою заходу стало освітлення – як шкіри, так і думок, а також стану душі. Адже у такі буремні часи важливо пам’ятати, що світло народжується навіть у темноті. Гру світла й тепла також “підсвітив” партнер заходу – бренд магічних свічок Pur.

Нова лінійка засобів Lumino-Derm від Meder уже доступна онлайн

Цікаво, що Тійна Медер, засновниця бренду Meder, має українське коріння та зв’язок з Харковом і вивчила українську мову спеціально до приїзду в Київ. Це додатково зауважує значимість її візиту та невпинну підтримку й щирий інтерес до української аудиторії. Такий особистий підхід свідчить про глибоке розуміння та повагу до культурних та мовних аспектів країни, в якій присутній її бізнес.

Ольга Женевська, Тійна Медер та Людмила Гріцфельдт

Олена Бабіцька

Світлана Кравченко та Тійна Медер

Ірина Татаренко

Ольга Нємцева

Алла Купченко

Анна Гензіцька

Анастасія Леонова

Марія Партевян

Анастасія Бузданова і Тійна Медер

Фото: пресслужба

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader