Букмекери різко підняли ставки на переможця Євробачення 2024. Таблиця
Букмекери різко підняли ставки на переможця Євробачення 2024. Таблиця

Букмекери різко підняли ставки на переможця Євробачення 2024. Таблиця

Уже за декілька годин в Мальме, Швеція, відбудеться перший півфінал Євробачення-2024. Букмекери вносять корективи у свої прогнози, підвищуючи ставки на перемогу представника Хорватії Baby Lasagna із його розривним треком Rim Tim Tagi Dim. Якщо ще сьогодні зранку, 7 травня, аналітики пророкували епатажному виконавцю перемогу в гранд-фіналі з коефіцієнтом 29%, то зараз ця цифра виросла до 35%.

Таким чином букмекери вивели Baby Lasagna в безперечні лідери. Відслідковувати зміни в рейтингу можемо в реальному часі на сайті Eurovision World,

Чи виправдає яскравий хорват і його запальний хіт очікування букмекерів, стане відомо вже сьогодні, адже Baby Lasagna виступає в першому півфіналі під сьомим номером. Наразі він беззаперечний тріумфатор букмекерського списку. Ставки на його перемогу в фіналі міжнародного пісенного конкурсу за декілька годин у день першого півфіналу виросли на 6%. 

Відрив із другим місцем також доволі значний. "Срібло" букмекери пророкують Швейцарії, яку цього року представляє співак Nemo з піснею The Code, і ставлять на це 15%. 

Закриває трійку лідерів Італія, якій букмекери віддали 10%. Таким чином, імовірним бронзовим призером Євробачення-2024, за версією аналітиків, може стати Angelina Mango з композицією La noia.

А от на четвертій сходинці розмістилася Україна. На перемогу виконавиць alyona alyona та Jerry Heil з їхнім хітом Teresa & Maria ставлять 8%

Утім, варто враховувати, що після оголошення результатів першого півфіналу букмекерська табличка може зазнати суттєвих змін. 

Букмекери різко підняли ставки на переможця Євробачення 2024. Таблиця

Зазначимо, що OBOZ.UA веде текстову онлайн-трансляцію першого півфіналу. Слідкувати за нею можна за посиланням.

Ознайомитися з конкурсними піснями всіх учасників цьогорічного Євробачення можна в нашому матеріалі.

Раніше OBOZ.UA писав, що в мережі передбачили, хто стане новим переможцем Євробачення, проаналізувавши історичні співпадіння.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader