"Дівчина Бонда" Ольга Куриленко повідомила про смерть близької людини
"Дівчина Бонда" Ольга Куриленко повідомила про смерть близької людини

"Дівчина Бонда" Ольга Куриленко повідомила про смерть близької людини

Ольга Куриленко до 16 років прожила в Україні. Акторка виступає проти війни на Батьківщині.

44-річна французька акторка та модель Ольга Куриленко, відома ролями "Квант милосердя" та "Земля забуття", яка має українське походження, повідомила про смерть дядька. Трагічною звісткою вона поділилася у себе на сторінці в Інстаграм.

"Мій дорогий дядечко Вадим. Ти пішов так рано і так раптово. Ми тебе всі любимо і вічно любитимемо. Ти був чесний, добрий, найвеселіший і найсміливіший. У тебе були золоті руки, і ти міг робити абсолютно все. Я пишаюся тобою! Ти завжди в наших думках і серцях. Спи з миром. RIP", — написала акторка.

У коментарях підписники акторки підтримали її: "Співчуваю вашій втраті!!", "Мої співчуття, нехай спочиває з миром", "Чим дорослішим ми стаємо, тим більше втрат, але життя продовжується, щоб в один день піти гідно і самим…", "Щирі співчуття".

Відзначимо, що Ольга Куриленко народилася в Бердянську Запорізької області. У віці 16 років переїхала жити у Францію. У 2000 році вийшла заміж за французького фотографа. Вже згодом акторка ще кілька разів виходила заміж.

У 2022 році Куриленко виступила проти війни в Україні. Однак у коментарях, шанувальники неодноразово цькували акторку за російську мову на що Ольга відповіла: що її рідна мова — це російська, а не українська. Тоді акторка відзначила, що у Бердянську, де вона народилася, всі говорили російською, тому вона знає українську і розуміє її, однак вільно спілкуватися не може.

Нагадаємо, раніше ми писали, що "Квартал 95" потрапив в черговий скандал через номер у військовій формі. Крім цього, Фокус писав, Тоня Матвієнко розповіла, як живе її батько після розставання з дружиною.

Теги за темою
смерть
Джерело матеріала
loader
loader