Організатора "п’яних вечірок" Ярину випустили із СІЗО під заставу
Організатора "п’яних вечірок" Ярину випустили із СІЗО під заставу

Організатора "п’яних вечірок" Ярину випустили із СІЗО під заставу

Андрій Ярина, який "прославився" як організатор "п'яних" вечіроку Києві, вийшов з-під варти. Підозрюваний вніс заставу у розмірі 272 500 гривень.

Про це "Суспільному" повідомили у Київській обласній прокуратурі. Зазначається, що прокурор клопотав за безальтернативне продовження тримання під вартою, однак суд задовольнив це прохання частково, визначивши заставу.

"Цю суму обвинувачений вніс, у зв'язку з чим його було звільнено з-під варти", – зазначили в прокуратурі.

Тепер, згідно з рішенням суду, фігурант має носити електронний браслет, перебувати у населеному пункті, де проживає, не спілкуватися зі свідками та потерпілими, а також здати на зберігання закордонний паспорт.

Нагадаємо, 31 січня 2023 року у мережі з'явилася інформація про те, що група молодиків у Києвінібито пропонує дівчатам алкоголь і наркотики, а потім ґвалтує їх. Зловмисники завантажували докази своїх "розваг" у закриті акаунти однієї із соцмереж. Цю "забаву" вони називали "Покажемо вам, які навколо ш****и".

Вже наступного дня молодиків затримали правоохоронці. Однак один із них лише радів такому "хайпу", вважаючи, що йому за це нічого не буде.

Досудове розслідування завершили у червні. У жовтні 2023 року правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт щодо організатора і двох учасників "п'яних" вечірок у Києві. Їм усім інкримінували різні статті Кримінального кодексу України.

Двоє з підозрюваних – Ярослав Домбровський та Олег Захаров – вийшли під заставу по 402 тисячі гривень кожен ще у березні 2023 року. 

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Блогер Андрій Ярина був ведучим скандальних трансляцій "п’яних вечірок". У суді він заявив, що не напував дівчат насильно та запевняв, що все робив заради контенту.

– Ще один організатор – Ярослав Домбровський, який 2023 року отримав один рік обмеження волі умовно за незаконне придбання та зберігання наркотиків.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader