Двоє волонтерів із Львівщини загинули в ДТП на Житомирщині
Двоє волонтерів із Львівщини загинули в ДТП на Житомирщині

Двоє волонтерів із Львівщини загинули в ДТП на Житомирщині


Автомобіль DAF, який рухався в напрямку Києва, зіткнувся з вантажівкою Mersedes Benz Atego, що стояла на узбіччі.


У Житомирській області в ДТП загинули волонтери з Львівщини Віталій Дубас і Борис Голод. Про це пресслужба Червоноградської міської ради в Facebook.
 
“Життя Віталія Дубаса обірвалось у жахливій ДТП на трасі Київ-Чоп поблизу с. Миколаївки, коли він їхав з гуманітарним вантажем на передову”, – йдеться у дописі.
 
У міськраді зазначили, що від початку повномасштабної війни батько шести малолітніх дітей Віталій Дубас постійно їздив на передову, доправляючи гуманітарні вантажі та машини для захисників.
 
Другий загиблий, 22-річний Борис Голод, – мешканець Белзької громади, однак працював у Червонограді. Разом з іншими майстрами він ремонтував автомобілі для військових та їздив із гуманітарними вантажами на передову.

 
Поліція Житомирської області , що аварія сталася 8 травня близько 04:30 поблизу с. Миколаївки Звягельського району. За попередніми даними, автомобіль DAF, який рухався в напрямку Києва, зіткнувся з вантажівкою Mersedes Benz Atego, що стояла на узбіччі, після чого у DAF врізався мікроавтобус Mersedes Vito, який рухався в попутному напрямку. Усі машини зайнялися.
 
Унаслідок ДТП загинули два пасажири мікроавтобуса, травми дістали 52-річний водій та 50-річний пасажир DAF, а також 38-річний пасажир Mersedes Vito. Їх із травмами різного ступеня тяжкості доправили до лікарні.

Нагадаємо, 5 грудня у Херсоні під час російського обстрілу загинув волонтер. Його вбив російський снаряд, випущений по центру міста.

Уламок російського снаряда поранив волонтерку із Сумщини



Теги за темою
ДТП авто смерть
Джерело матеріала
loader
loader