Android 15 отримає нові функції, яких багатьом не вистачало: як їх увімкнути
Android 15 отримає нові функції, яких багатьом не вистачало: як їх увімкнути

Android 15 отримає нові функції, яких багатьом не вистачало: як їх увімкнути

Незважаючи на те, що оновлення внесло важливі зміни Android 15, воно ще недавно було орієнтоване тільки на розробників, тому ця версія залишається нестабільною і містить багато помилок. Вже відомо, які функції міститиме глобальна версія, але про деякі важливі речі не згадувалося раніше.

Функція "Вимкнення повідомлень" в Android 15 Beta 1.2 з'явилася нова інформація, нова функція є можливість управління повідомленнями, які надходять від додатків, особливо соціальних мереж, коли пристрій заблоковано.

Вона дозволяє поступово знижувати гучність послідовних повідомлень з однієї програми, що може бути корисним у ситуаціях, коли з'являється багато повідомлень у груповому чаті або серії оновлень із соціальної мережі, що може бути дратівливим. Це дозволяє зменшити руйнівну дію безперервних повідомлень. Наприклад, в Телеграмі ви будете отримувати тихі оповіщення, коли не бажаєте вимикати їх зовсім, а в Інстаграмі звук буде таким, як ви його раніше самі встановили.

Інша нова опція – це "Вібрація під час розблокування", яка дозволяє отримувати сповіщення, коли пристрій знаходиться в режимі блокування екрана, без вібрації. Це може бути корисно для тих, хто віддає перевагу більш непомітним повідомленням, особливо в ситуаціях, коли постійна вібрація заважає або небажана, наприклад, під час зустрічей або в тихій обстановці.

Ці нові функції актуальні для сучасних телефонів, оскільки користувачі отримують багато повідомлень від різних програм та сервісів. Більш ефективне керування цими повідомленнями може допомогти знизити стрес, підвищити продуктивність і створити більш зручний і приємний інтерфейс користувача.

Джерело:gizchina

Читайте також:

Як виявити програму з Росії у своєму телефоні: інструкція від кіберфахівців

Як зарядити телефон, якщо вдома немає світла: корисні хитрощі

Це врятує ваш смартфон від перегріву: прості правила, які не всі знають

Джерело матеріала
loader