Організатор гучних "п’яних вечірок" у Києві, де знущалися над дівчатами та ґвалтували їх, вийшов із СІЗО
Організатор гучних "п’яних вечірок" у Києві, де знущалися над дівчатами та ґвалтували їх, вийшов із СІЗО

Організатор гучних "п’яних вечірок" у Києві, де знущалися над дівчатами та ґвалтували їх, вийшов із СІЗО

На думку підозрюваного, нічого протизаконного він не робив

Організатора "п’яних вечірок" у Києві Андрій Ярина, якому раніше обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, раптово вийшов із СІЗО. Суддя ухвалив внести заставу у розмірі 272 500 гривень, що підозрюваний охоче зробив.

Прокурор клопотав за безальтернативне продовження утримання Ярини під вартою, проте суд задовольнив це прохання частково та визначив заставу. Про це повідомляє "Супільня" з посиланням на інформацію від Київської обласної прокуратури.

Так, організатору гучних "п’яних вечірок", які група молодих хлопців влаштовує у Києві в орендованій квартирі, суд визначив заставу у розмірі 272 500 гривень. Андрій Ярина вніс кошти та його випустили із СІЗО, де він перебував з березня 2023 року.

Після скандалу Ярині вручили повістку

Нагадаємо, що на початку лютого 2023 року українська телеведуча та продюсерка Ярослава Кравченка на своїй сторінці Facebook розповіла про компанію хлопців, які називають себе "криптанами із Франіка". Вони влаштовували вечірки, де накачували дівчат алкоголем і транквілізатором "Ксанакс", а потім "показують світові повія".

Після цього в Instagram та закритих групах у Telegram публікували відео та фото інтимних органів дівчат непритомні, а також сцени насильства над ними.

Кадри з вечірки

Після цього спалахнув неабиякий скандал і правоохоронці провели обшуки за адресами проживання та на орендованих квартирах фігурантів. В результаті оперативних заходів двом організаторам – Андрію Ярині та Ярославу Домбровському – правоохоронці повідомили про підозру у поширенні порнографічного контенту. Ще шістьом фігурантам вручили повістки до військкомату.

За виготовлення, збут та розповсюдження порнографічного контенту їм може світити від трьох до семи років за ґратами. У блогерів було вилучено мобільні телефони, ноутбуки, банківські картки та інше майно, яке може підтверджувати їхню причетність до скоєння злочину.

Знайдені під час обшуків "атрибути" вечірок
Гроші, таблетки та багато іншого було знайдено у квартирах блогерів

Варто зазначити, що одразу після візиту правоохоронців Андрій записав відеозвернення, в якому заявив, що не шкодує про скоєне і навіть радий своєї популярності. Він виступав оператором і вів трансляції, під час яких дівчат всіляко принижували та знущалися з них.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Києві дивом врятували самогубця, який хотів кинутися під потяг. Молодий чоловік перебував у збудженому стані і спочатку не йшов ні з ким на контакт.

Теги за темою
Київ Кримінал Наркотики
Джерело матеріала
loader
loader