Перші подробиці нового фільму про Середзем'я
Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Перші подробиці нового фільму про Середзем'я


 Голова студії Warner Bros. Pictures Девід Заслав повідомив перші подробиці нового фільму про Середзем'я, який має вийти у 2026 році. Він сказав, що це буде перша частина запланованої дилогії і називатиметься вона «Володар перснів: Полювання на Ґолума», але деталі сюжету не уточнив (можливо, історія буде приблизно такою ж, що і в однойменному аматорському короткометражному фільмі 2009 року: ельфи і дунедайн намагатимуться зловити Ґолума).

 Пітер Джексон обмежиться тільки продюсерськими обов’язками, але буде приймати участь в кожному етапі виробництва фільму. Замість нього у режисерському кріслі сидітиме Енді Серкіс, він же повернеться до ролі Ґолума. За плечима англійця три стрічки на посаді режисера-постановника: тепло прийнята глядачами і критиками драма «Дихай», а також посередні студійні проєкти «Мауглі» і «Веном 2: Карнаж».

 Сценарій до стрічки напишуть Френ Волш і Філіппа Бойєнс, які працювали з Пітером Джексоном майже над усіма його фільмами (починаючи з «Живої мертв’ячини» і закінчуючи «Смертними машинами»), а також Арті Папаґеорґіу та Фібі Ґіттінс, які написали текст до аніме «Володар перснів: Війна рогіримів» (прем’єра в Україні запланована на 12 грудня 2024 року).

Тегі: анонси
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader
loader