У Варшаві сталася сильна пожежа
У Варшаві сталася сильна пожежа

У Варшаві сталася сильна пожежа

У Варшаві згорів торговий комплекс на Маривільській. Рятувальні роботи проводили 50 пожежних підрозділів, у тому числі група хіміко-екологічного порятунку.

Про це пише Польске Радіо.

Вогонь охопив увесь торговий комплекс на Маривільській, 44 у Варшаві. Головком ДСНС повідомив, що повідомлення про пожежу в холі на вулиці Маривільській надійшло о 3:31 з автоматичної системи оповіщення.

Головком ДСНС повідомив, що повідомлення про пожежу в холі на вулиці Маривільській надійшло о 3:31 з автоматичної системи оповіщення. Він додав, що коли через 11 хвилин на місце прибули перші вогнеборці, горіло вже 2/3 будівлі.

У неділю вранці Урядовий центр безпеки оприлюднив попередження у зв'язку з пожежею в торговому центрі Marywilska 44 у Варшаві. "Не наближайтеся до місця пожежі. Якщо можете, залишайтеся вдома та закривайте вікна", - закликають вони. Речник Урядового центру безпеки Пьотр Блащик зазначив, що гасіння пожежі, ймовірно, триватиме багато годин. Тому мешканці Варшави та околиць повинні враховувати комунікаційні труднощі.

Чоловік, який бігав по зоні гасіння пожежі на Marywilska 44 з предметом, схожим на зброю, був одним із покупців, повідомила поліція Варшави.

Вранці в торговому залі сталася велика пожежа. PAP опублікував фотографії людини, яка вибігає на арену з предметом, схожим на зброю. На іншому фото видно, що предмет у чоловіка був у кобурі на поясі.


За даними варшавської пожежної служби, видимий предмет не був гострою зброєю. - Це був або муляж зброї, або газова зброя, яка не потребує дозволу, - розповів молодший бригадир Артур Лауді, прес-офіцер Муніципального коменданта Державної пожежної служби столиці Варшави. Інформацію пожежників підтвердили журналісти Радіоінформаційного агентства.

Теги за темою
Польша
Джерело матеріала
loader
loader