Alyona Alyona приїхала до Києва та розповіла, як українська делегація порушила правила "Євробачення"
Alyona Alyona приїхала до Києва та розповіла, як українська делегація порушила правила "Євробачення"

Alyona Alyona приїхала до Києва та розповіла, як українська делегація порушила правила "Євробачення"

Alyona Alyona, яка у дуеті з Jerry Heil представляла Україну на "Євробаченні-2024", повернулася до Києва зі шведського Мальме. Зірка прибула до України поїздом. На вокзалі її зустрічали з піснею Teresa & Maria натовп шанувальників та батьки. За словами Alyona Alyona, вона повернулася додому одна, оскільки у Jerry Heil заплановано виступ на Каннському кінофестивалі.

Реперша також розповіла журналістам ТСН, що цього року організатори конкурсу ретельно стежили за тим, щоб учасники не використовували "політичні" гасла. Незважаючи на це, у фіналі українська делегація пішла на ризик та порушила правила конкурсу. Команда одягла футболки з написом "Free Azovstal Defenders" ("Свободу захисникам Азовсталі"). Alyona Alyona та Jerry Heil не одягали такі футболки, щоб зменшити ризик дискваліфікації.

- Ми вирішили не ризикувати та не одягати на артистів. Щоб ви розуміли, такого шмона ніколи не було. Їх одягли учасники команди, бо могли б їх забрати із зали, але артисти залишились. Щоб ви розуміли, там таке було! Там заклеювали будь-який напис, будь-який бренд, якщо в тебе десь на нігтях, на обличчі. Аполітичне пресування було дуже великим. Ми ризикнули і потай одягли такі футболки, - зізналася співачка.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Крім того, у фіналі співачки зі сцени "Євробачення" закликали до "миру та свободи для України". Як розповіла Alyona Alyona, українська делегація заздалегідь консультувалася з організаторами конкурсу, які дозволили їм зробити цю заяву.

– Ми комунікували з багатьма представниками від держави, нашою командою, Суспільним. Це було наше велике колективне рішення, – пояснила зірка.

Фінал "Євробачення-2024" відбувся минулої суботи. Alyona Alyona та Jerry Heil виступили на сцені під номером 2, виконавши трек Teresa & Maria. Дует отримав 453 бали (146 від журі та 307 від глядачів), посівши 3 місце у турнірній таблиці. Переможцем конкурсу став представник Швейцарії Nemo. Він перша небінарна людина в історії конкурсу, яка виграла кришталевий мікрофон.

Alyona Alyona приїхала до Києва та розповіла, як українська делегація порушила правила "Євробачення" - Фото 1
Теги за темою
Євробачення
Джерело матеріала
loader