Українців поїли підробленим алкоголем: де був ризик купити "паленку"
Українців поїли підробленим алкоголем: де був ризик купити "паленку"

Українців поїли підробленим алкоголем: де був ризик купити "паленку"

В Україні детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) виявили підпільне виробництво алкоголю. "Працювали" ділки у Волинській області, а свою продукцію продавали по всій країні під виглядом понад 50 відомих світових брендів.

Про це повідомили у самому БЕБ. Там зазначили, що на території незаконного виробництва детективи вилучили:

  • понад 15 тис. літрів фасованої продукції;
  • 5,5 тонни спирту;
  • 1 тонну готової рідини для розливу.

"Група осіб організувала роботу заводу з виготовлення алкоголю понад 50 відомих світових брендів. Нелегально виготовлену продукцію відправляли поштою по всій Україні. Обладнання з виготовлення та розливу лікеро-горілчаних виробів демонтовано. Орієнтовна вартість вилученого становить близько 5 млн грн", – йдеться у повідомленні.

У Волинській області викрили підпільне виробництво алкоголю

В Одесі продавали "палену" горілку

Раніше ж БЕБ "накрило" незаконне виробництво горілки в Одесі. Продукцію ділки продавали через сайт, а також надсилали службами доставки та особисто замовникам.

"В антисанітарних умовах вони виготовляли алкогольну продукцію під виглядом горілки. Для цього використовували нежитлове приміщення в одному з районів Одеси. Готову продукцію продавали через сайт, відправляли службами доставки, а також самі розвозили замовникам", – розповіли в Бюро.

В Одесі продавали "палену" горілку

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше БЕБ припинило незаконну діяльність підпільного виробництва алкогольних напоїв в одному з районів Одеси. Його організатор робив на основі спирту напій, який продавав під виглядом брендованих горілки, коньяку чи віскі.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader