Український ветеран, який втратив обидві ноги, став новим героєм нового сезону шоу «Холостяк»
Український ветеран, який втратив обидві ноги, став новим героєм нового сезону шоу «Холостяк»

Український ветеран, який втратив обидві ноги, став новим героєм нового сезону шоу «Холостяк»

На офіційних сторінках телеканалу «СТБ» опублікували ім’я нового головного героя шоу «Холостяк» – ним став український ветеран Олександр Будько (позивний «Терен»), який втратив на війні обидві ноги. «СТБ» оголосило ім’я нового холостяка у його день народження, а також розпочало кастинг дівчат для участі в шоу.

Тож вже цієї осені учасниці будуть боротися за серце 28-річного військового, ветерана та громадського діяча Олександра «Терена» Будька.

«Два роки ми отримували запитання, чи повернеться »Холостяк«. І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли у нас буде справжній герой нашого часу. Адже головний Холостяк країни - це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого українські жінки готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок - це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці», - зазначає Instagram-сторінка проекту «Холостяк». 

Виявилося, що команда проекту познайомилась з Олександром минулого літа під час зйомок іншої програми. Тоді чоловік залишив ось такі враження:

«Спочатку на знімальний майданчик зайшла його харизма, а потім уже і сам Сашко. Його впевненість, самоіронія, почуття гумору закохують з першого погляду. Побачивши торік реакцію дівчат на Сашка, зрозуміли - ось наш кандидат на нового »Холостяка«. Цієї осені разом із »Холостяком« ми сформуємо національну культуру, дружню до ветеранів та ветеранок. І поринемо у нову історію кохання».

До слова, цією новиною поділився і ведучий шоу Григорій Решетник у себе в Instagram. Чоловік опублікував спільне фото з Олександром і закликав дивитися новий сезон. Але поки офіційну дату виходу проекту на екрани він не називає. 

Український ветеран, який втратив обидві ноги, став новим героєм нового сезону шоу «Холостяк» - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Джерело матеріала
loader
loader