Як позбутися пари дам: майстер-клас легендарного мультимільйонера
Як позбутися пари дам: майстер-клас легендарного мультимільйонера

Як позбутися пари дам: майстер-клас легендарного мультимільйонера

Подібні заяви здебільшого викликають тихі посмішки у колег по цеху. Втім, днями Хельмут вкотре довів, що свої слова він може підкріпити діями. Філ прийняв за столом рішення, на яке спроможні без перебільшення одиниці покеристів.

Справа була на шоу Nutcase Ninja Poker Night. При блайндах 100/200 доларів Джеф Гросс зіграв рейз 1 300 баксів із кишеньковими тузами, Філ зробив 3-бет 2 500 з парою дам, на що Гросс відповів ще одним рейзом, розміром 6 тисяч доларів.

Після цього Хельмут поринув у глибокі роздуми, що тривали близько 8 хвилин. Увесь цей час опонент майже без упину розмовляв, всіляко намагаючись схилити Філа до колу. Втім, хитрощі не спрацювали – володар рекордних 17 браслетів WSOP та банківського рахунку на десятки мільйонів доларів все-таки викинув пару дам.

До честі Гросса, він згодом показав Хельмуту свою пару тузів, спровокувавши справжній фурор за столом та потік компліментів Філу від усіх покеристів.

Хельмут викидає пару дам: дивіться відео

Цікаво, що у коментарях до цього відео відомий покерист Джо Інграм висловив думка, що головною помилкою Гросса було почати базікати.

Поки Джеф мовчав, Філ очевидно збирався ставити ол-ін. Той випадок, коли спроба заговорити суперника пішла не за планом. Ви граєте у покерному шоу, сквізите з дамами, а найтайтовіший гравець в історії покеру 4-бетить на 40% свого стеку і починає безперервно базікати. Ваші дії?,
– написав Інграм.

Неймовірний успіх легенди

Кріс Манімейкер, який свого часу спровокував покерний бум у світі, став переможцем турніру серії Triton, заробивши понад 900 тисяч доларів. Третє місце в цих змаганнях посів українець Ігор Ярошевський (419 000 призових).

Джерело матеріала
loader
loader