Байден запропонував Трампу двічі провести дебати перед виборами
Байден запропонував Трампу двічі провести дебати перед виборами

Байден запропонував Трампу двічі провести дебати перед виборами

Чинний глава Білого дому США Джо Байден заявив, що готовий двічі провести дебати з Дональдом Трампом перед президентськими виборами.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ. 

"Дональд Трамп двічі програв мені дебати в 2020 році. Відтоді він не з'являвся на дебати. Тепер він поводиться так, ніби хоче дебатувати зі мною знову. Зроби ласку, друже. Я навіть зроблю це двічі", - сказав Байден у відеозверненні.

Він додав: "Тож виберімо дати, Дональде. Я чув, що ти вільний по середах (мається на увазі день, вільний від судових засідань у справі щодо Трампа про відмивання грошей - ред.).

За інформацією The Hill, передвиборча команда Байдена запропонувала провести перші дебати наприкінці червня, після повернення Байдена з саміту G7 у Європі і завершення судового процесу над Трампом. Другі дебати пропонується повести у вересні, перед початком дострокового голосування в кількох штатах, а також віцепрезидентські дебати - наприкінці липня, після національного з'їзду Республіканської партії. 

Трамп, який неодноразово ставив під сумнів гостроту розуму Байдена і його здатність виконувати посадові обов'язки, заявив у середу, що пристане на запропоновані умови.

"Я готовий і хочу дебатувати з криворуким Джо у два запропоновані терміни - у червні та вересні. Я б наполегливо рекомендував більше двох дебатів і - для більшого ажіотажу - дуже великий майданчик... Просто скажіть коли, і я буду там", - написав Трамп у соцмережі Truth Social.

Як повідомляв Укрінформ, у березні Трамп викликав Байдена на дебати. 

Згодом Байден заявив, щовізьме участь у дебатах із Трампом.

Фото: Jim Bourg/Politico

Теги за темою
Джо Байден Дональд Трамп Вибори Президента
Джерело матеріала
loader
loader