Крим під масованою атакою: Севастополь гуде від вибухів, спалахнула пожежа
Крим під масованою атакою: Севастополь гуде від вибухів, спалахнула пожежа

Крим під масованою атакою: Севастополь гуде від вибухів, спалахнула пожежа

В районі російського аеродрому "Бельбек" у Севастополі пролунало щонайменше шість вибухів, також вибухи чули у смт Гвардійське, де знаходиться військовий аеродром.

Ввечері середи, 15 травня, у різних містах тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Місцеві чули вибухи у Сімферополі, Севастополі, Євпаторії і Джанкої. Про це повідомив Telegram-канал "Крымский ветер" та окупаційний голова Севастополя Михайло Развожаєв.

Telegram-канали повідомляли про щонайменше 12 ракет, які рухались у напрямку півострова, через що окупанти закрили Кримський міст. Перший вибух пролунав у Севастополі близько 22:50. Неазабаром у місті чули повторні вибухи.

За словами так званого "губернатора" Севастополя, у Криму працювала ППО.

"У Севастополі працює ППО. Збито вже кілька повітряних цілей. Усі служби приведені в стан бойової готовності", - заявив колаборант.

Водночас гучні вибухи чули у Джанкої, Євпаторії. В районі російського аеродрому "Бельбек" у Севастополі пролунало щонайменше шість вибухів. Про гучні вибухи повідомляють у смт Гвардійське, де також знаходиться військовий аеродром окупантів.

Згодом Развожаєв заявив, що ворожі рятувальники не зафіксували пошкоджень громадянської інфраструктури. Проте у мережі поширюються відео нібито з аеродрому Бельбек, на яких видно сильну пожежу. За попередніми даними, на аеродромі влучили по складу палива.

Крім цього, члени партизанського руху "Атеш" повідомляють, що в Криму успішно "прилетіло". За даними партизанів, постраждало декілька воєнних об'єктів, однак деталі пообіцяли оприлюднити згодом.

Новина доповнюється...

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader