Модель OnlyFans, яка облизала сидіння унітазу в літаку, оскандалилася новою витівкою
Модель OnlyFans, яка облизала сидіння унітазу в літаку, оскандалилася новою витівкою

Модель OnlyFans, яка облизала сидіння унітазу в літаку, оскандалилася новою витівкою

Ава Луїза стверджує, що хотіла похвалитися своїми "активами". Вона не вважає себе винною в тимчасовому закритті порталу Нью-Йорк-Дублін

25-річна модель OnlyFans Ава Луїза, у якої понад 420 тисяч підписників в Instagram, продемонструвала свої груди перед прямою трансляцією художньої виставки, яку місцеві жителі Ірландії транслюють через портал Нью-Йорк-Дублін, покликаний прославити культурний обмін між цими двома містами. Це призвело до того, що організатори відключили проект. Після цього дівчину засипали образами і погрозами, зокрема й смертю, пише The New York Post.

За даними міської ради Дубліна, портал був створений як спосіб об'єднання людей за допомогою технологій, але його довелося закрити "через неналежну поведінку".

Натомість Ала Луїза, яка називає себе "покидьком із Нью-Джерсі", пояснила, що вона "просто хотіла показати ірландцям свою "домашню картоплю", виставивши свої активи на загальний огляд.

На відео, яке гуляє в мережі, видно, що вона підходить до порталу з боку Нью-Йорка, поруч із будівлею Флетайрон. На іншому боці — люди на Норт-Ерл-стріт і О'Коннелл-стріт у Дубліні. Ава була одягнена в повсякденний ансамбль із чорних легінсів і маленького білого топа, який вона з ентузіазмом підняла, кричачи "ура".

Нешкідливий з точки зору моделі жарт, призвів до серйозних наслідків.

Ава Луїза тепер стверджує, що не винна в закриття порталу

"Люди навколо порталу в той час відреагували чудово, раділи і сміялися. Тепер люди не надто щасливі. Я отримую тисячі погроз смертю. Я просто хотіла, щоб мої груди були інтернаціональними!" Чесно кажучи, цицьки нешкідливі. Бути топлес у Нью-Йорку законно, і закриття проекту не було повністю моєю відповідальністю. Я впевнена, що світ помітив, що інші люди на порталі демонстрували більш огидні речі. Плюс, Ілон Маск відповів на твіт із цього приводу — тепер він побачив мої цицьки!" — заявила вона.

Раніше Ава Луїза вже встигла оскандалитися провокаційними витівками. Ще 2019 року вона стверджувала, що потрібно бути "худою легендою" і про те, що слава — найважливіша річ у світі.

"Худа легенда — це той, хто гарячий і худий. Наприклад, коли ти худа і красива, ти отримуєш у житті набагато більше. Начебто я була потворною, і я була гарячою, і щоразу я вибираю бути гарячою", — заявила Ава. Дівчина зізнавалася, що їла пігулки для схуднення, бо воліла б померти молодою і красивою, ніж постаріти.

Луїзу таки помітили, коли вона поділилася в TikTok відео, на якому облизує сидіння унітазу в літаку під час розгулу пандемії коронавірусу.

Ава Луїза облизала сидіння унітазу, чим скандально прославилася в соцмережах

Раніше Фокус писав, що94-річна блогерка показала звід правил для свого похорону.

Теги за темою
Скандал
Джерело матеріала
loader