Костянтин Грубич зізнався, чи знайшли винного у смерті його 17-річної доньки
Костянтин Грубич зізнався, чи знайшли винного у смерті його 17-річної доньки

Костянтин Грубич зізнався, чи знайшли винного у смерті його 17-річної доньки

Костянтин Грубич зізнався, що смерть доньки – найбільша "чорна діра" в його житті. 17-річна Ольга потрапила у ДТП та кілька тижнів перебувала у комі.

Костянтин Грубич про складний період через трагедію

Телеведучий картає себе за те, що він не пішов її зустріти того вечора. Однак Оля була дуже самостійною й запевнила, що її зустрічати не потрібно.

Коли наступного ранку лікар почав щось говорити, я ледь не втратив свідомість. А мені в цей день треба йти на знімання. Ці декілька тижнів були немов американські гірки. То є надія, то немає. Ти тут усміхаєшся, а тут Оля в комі. Перші місяці й роки були ніби в мареві якомусь,
– зізнався Костянтин Грубич.

Чи є результати розслідування

Костянтин Грубич зауважив, що наразі немає жодних результатів розслідування смерті доньки. Він не хоче підіймати документи та відновлювати пошуки, бо не бачить в цьому сенсу.

"З одного боку я маю підняти документи й поцікавитися, який стан справи. Я цього не роблю. Не хочу офіційного розчарування. Якщо вона закрита, то взагалі капець, а якщо відкрита, то все одно, що закрита. Якби був певний результат, мені б це вже повідомили. Результату немає", – повідомив ведучий.

Дружина Костянтина Грубича має іншу думку з цього приводу. Однак сам він підкреслює: важливо лише те, що доньки немає.

Шукати винного і покласти рештки ресурсу на це – не бачу в цьому конструктиву. Дружині було б краще знати хто. Якби я до цього дійшов, значить, я цю людину вб'ю або щось зроблю. А воно мені треба? Найсуттєвіше – немає доньки,
– додав Грубич.

Костянтин Грубич зізнався, чи знайшли винного у смерті його 17-річної доньки - Фото 1
Ольга Грубич / Фото з інстаграму Костянтина Грубича

Що відомо про трагедію

  • Ольга Грубич померла у 17-річному віці. Вона близько опівночі поверталась додому та потрапила у ДТП. Невідомий водій збив її на пішохідному переході Дівчина отримала серйозні травми, через які упродовж трьох тижнів перебувала у комі. Лікарям не вдалося врятувати її життя.
  • Телеведучий раніше припускав, що поліція навмисно приховувала важливу інформацію, що стосується цього трагічного інциденту.
Джерело матеріала
loader
loader