У мережі оприлюднили нові знімки наслідків удару по аеродрому «Бельбек»
У мережі оприлюднили нові знімки наслідків удару по аеродрому «Бельбек»

У мережі оприлюднили нові знімки наслідків удару по аеродрому «Бельбек»

У мережі оприлюднили нові знімки наслідків удару по аеродрому "Бельбек", що підтверджують знищення трьох російських літаків МіГ і пошкодження ще одного військового літака.

Супутникові знімки аеродрому "Бельбек" у тимчасово окупованому Криму оприлюднив у соцмережі Х розслідувач видання The New York Times Крістіан Тріберт, передає Укрінформ.

“На знімках Maxar два МіГ-31 і один Су-27 повністю знищені, МіГ-29 пошкоджено. Також було зруйновано сховище пального поблизу основної злітно-посадкової смуги авіабази, а уламки продовжували горіти”, - поінформував Тріберт.

У мережі оприлюднили нові знімки наслідків удару по аеродрому «Бельбек» - Фото 1
У мережі оприлюднили нові знімки наслідків удару по аеродрому «Бельбек» - Фото 2
У мережі оприлюднили нові знімки наслідків удару по аеродрому «Бельбек» - Фото 3

Аеродром "Бельбек" росіяни використовують для розміщення своєї військової авіації. На нових знімках видно наслідки атаки в ніч на 16 травня, а також на них підтверджуються дані про ураження цистерн з паливно-мастильними матеріалами біля головної злітно-посадкової смуги.

Як повідомляв Укрінформ, у мережі опублікували супутникові знімки зі слідами пожежі на аеродромі “Бельбек”, зроблені орбітальною системою моніторингу пожеж NASA FIRMS після нічного ракетного удару по тимчасово окупованому Севастополю.

Теги за темою
війна Крим Літак
Джерело матеріала
loader
loader