Росії критично потрібна пауза. Чому Путін раптово заговорив про мир
Росії критично потрібна пауза. Чому Путін раптово заговорив про мир

Росії критично потрібна пауза. Чому Путін раптово заговорив про мир

"Російська армія виснажується боями і не накопичує ресурсу. Удари вже давно перекинулися на територію Росії, на 1 500 км від кордону з Україною, і весь світ бачить, що українці не бояться бити вглиб російської території, а росіяни проти таких ударів практично беззахисні". Думка.

Раптово Путін заговорив про мир... Чи цілком очікувано? Очікувано — і ось чому.

В інтерв'ю китайському агентству "Сіньхуа" Путін високо оцінив китайський мирний план, суть якого — у початку переговорів за нинішньою лінією фронту і без виведення російських військ.

Тобто, це фактично те, що так потрібно Росії — збереження захоплених територій і перепочинок, для відновлення потенціалу, після чого, за рік чи два, війна почнеться з новою силою. Але зараз Росії критично потрібна пауза.

Наступ, який розпочався з жовтня 2023 року з дуже високими втратами і приніс вельми суперечливі результати, зараз триває показухою в Харківській області. У такий спосіб Путін намагається нарочито показати, що його армія може наступати на всіх фронтах, і що це Україна має бути зацікавлена в мирних переговорах.

Важливо Припинення вогню без виведення окупаційних військ. Які умови може виставити Путін на переговорах

Російська армія виснажується боями і не накопичує ресурсу. Удари вже давно перекинулися на територію Росії, на 1 500 км від кордону з Україною, і весь світ бачить, що українці не бояться бити вглиб російської території, а росіяни проти таких ударів практично беззахисні.

Путіну терміново потрібна пауза та інформаційне перезавантаження. Не тільки для відновлення сил і засобів і накопичення їх навіть у більшій кількості, ніж були у РВВ до повномасштабного вторгнення, а й банально, рік інформаційної тиші, щоб забулося те, наскільки російська армія зганьбилася в Україні і наскільки вона безпорадна навіть у питаннях захисту власної країни.

А тому, така заява Путіна цілком передбачувана, і з урахуванням того, якими причинами вона викликана, можемо зробити недвозначний висновок про те, як на неї слід реагувати.

Слава нації!

Джерело.

Теги за темою
Володимир Путін
Джерело матеріала
loader
loader