Міша Крупін оголосив про початок сольної кар'єри без пісень "Корупції"
Міша Крупін оголосив про початок сольної кар'єри без пісень "Корупції"

Міша Крупін оголосив про початок сольної кар'єри без пісень "Корупції"

Співак і музикант Міша Крупін оголосив про закриття гурту "Корупція" після п'яти років роботи та початку сольної кар'єри. У Instagram артист пояснив, що його контракт із лейблом Papa Music завершився і вони з командою намагалися домовитися про подальшу співпрацю, проте не змогли дійти згоди. За словами музиканта, він більше не виконуватиме пісні зі старого репертуару через заборону лейблу.

– Лейбл заборонив мені співати пісні проєкту “Корупція”. Тобто “Корупції” більше немає, і ви більше не почуєте “Чорний чемоданчик” в моєму виконанні, - поділився співак. - Чекайте нових пісень, все тільки починається.

Крупін додав, що вони з командою більше не шукають тих, хто атакував його нову сольну пісню "Пароль", яка потрапила до ТОП стримінгових платформ, адже знають, хто стояв за цим усім.

- Кліп одразу після свого виходу потрапив у тіньовий бан. Його неможливо було знайти в  YouTube через пошук, тільки за прямим посиланням на мій офіційний канал, - каже Міша Крупін.

Міша Крупін не єдиний артист, який розірвав контракт із лейблом Papa Music. Раніше продюсерський центр покинула співачка Victoria Niro. У квітні минулого року Антон Вельбой відмовився від подальшої співпраці з командою та почав виступати під новим ім'ям ANTON VELBOI, проте за незавершеним контрактом лейбл мав право на бренд Wellboy і весь цей час продовжував випускати треки, використовуючи штучний інтелект та технологію дипфейків. У листопаді артист відновив роботу з Papa Music, залагодивши суперечки з командою.

 

 

Теги за темою
Корупція
Джерело матеріала
loader
loader