На Львівщині призначили нового військового коменданта та змінили систему видачі перепусток
На Львівщині призначили нового військового коменданта та змінили систему видачі перепусток

На Львівщині призначили нового військового коменданта та змінили систему видачі перепусток

У Львівській області відбулася реорганізація комендатур відповідно до спільного наказу начальника обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та голови Львівської ОВА Максима Козицького. Як результат, створили одну обласну комендатуру і 7 районних комендатур.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Згідно з наказом № 137 від 15 травня, Петра Розвадовського, начальника Третього спеціального відділу Військової служби правопорядку, призначили на посаду військового коменданта Львівщини. Обласну комендатуру розмістять на території військової частини 2736 3 відділу ВСП по вулиці Городоцькій.

«Комендантами районних комендатур стануть відповідні керівники районних центрів комплектування та соціальної підтримки. Щодо перепусток: під час воєнного стану випустили два види перепусток. Понад 46 тисяч перепусток старого зразка були замінені в жовтні 2023 року на нові – майже 31 тисяча штук. За весь період воєнного стану до Львівської ОВА надійшло 5 запитів від правоохоронних органів щодо вчинення спроб виготовлення підробних перепусток», – зазначив керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень.

Зокрема, важливим є впровадження електронних перепусток.

«Вони будуть знаходитися у гаджетах осіб, які мають право користуватися ними. Вже розробили програму, яка дозволяє представникам органів управління національної поліції та національної гвардії перевіряти правильність та достовірність перепусток», – зауважив начальник Третього спеціального відділу Військової служби правопорядку Петро Розвадовський.

Додаткова інформація та зразки письмових подань доступні на посиланням.

Джерело матеріала
loader
loader