"Усик і талант, і орач": український боксер Гончарук підбив підсумки історичного бою і не тільки
"Усик і талант, і орач": український боксер Гончарук підбив підсумки історичного бою і не тільки

"Усик і талант, і орач": український боксер Гончарук підбив підсумки історичного бою і не тільки

Українець поділився своїми враженнями від вечора боксу

Український боксер легкої ваги Данило Гончарук провів спаринг із топовим бійцем своєї ваги — Джо Кордіна. Боксер спарингували перед вечором боксу в Ер-Ріяді, де за підсумком представник Великобританії сенсаційно програв Ентоні Какаче, втративши пояс чемпіона.

"Телеграф" поспілкувався із Гончаруком. У коментарі нашому виданню українець розповів про те, як вийшло вийти на такого топового суперника, а також багато чого іншого.

"Запросили мене в онлайн-режимі, написали на WhatsApp, його менеджер. Порадив мене Дмитро Асанов, учасник Олімпійських ігор, чемпіон світу, Європи. Ми з ним спарингуємо в Дубаї, спілкуємося, дружимо. І через нього запропонували мені ці спаринги.

Мене добре прийняли, зустріли, таксі замовили, готель зняли, я з ними там і тусувався, ходив у моли на сніданок, на обід, на вечерю, ну все добре. Спілкувалися англійською я знаю добре, тому спілкувалися. Спокійно. Ще був спаринг-партнер із Британії. І вони мені казали, що вони з одного залу. З міста одного", — розповів наш боксер.

За словами Гончарука, у команді Кордини вважали, що має хороший стиль для спарингу.

"Спаринги проходили добре. Мені сподобалося в цілому. У нього і швидкість, і рівень боксу, школа боксу. Він уміє все. Чемпіон світу. Одним словом, чемпіон світу можна характеризувати. Це було не порівняти ні з чим. У Дубаї таких спарингів не знайти. А ми так, щоб у ці раунди стояти з чемпіоном світу, не змінюватись, а чітко з ним стояти. Щелепа, сказали, що це феномен. Як вони всі сказали, і Джо, і Соні говорив.

View this post on Instagram

A post shared by Danylo Honcharuk (@d_goncharuk52)

Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader